Milán és a cigányok

Bemutatkozással kezdeném…..Milán vagyok, 16 éves magyar gyerek. Barna a hajam, rövid és zöld a szemem színe, 170cm és 60kg vagyok, sportos a testalkatom….kockahas meg minden. Eléggé kapós vagyok a srácok körében, meg persze szegény lányoknál is, de ők hidegen hagynak. Mindig azt szoktam mondani hogy „meghagyom őket a heteróknak ;)” amire persze kicsit csalódottan reagálnak, na de ennyi elég is róluk.

A történetem pontosan másfél hónapja indult, a suli befejezésekor. Nyári munkám szinte rögtön megkezdődött, a helyi kisebbségi önkormányzatnál. Édesanyám ugyanis ott dolgozik(nem, nem roma), így protekcióval indultam. Nem volt ismeretlen a szitu, mert sokszor bejártam hozzá suli után meg hosszabb szünetekben. Egyszóval a hely meg az ott lévő, dolgozó embereket ismertem már.
Az egyik roma képviselő asszonynak két fia is szokott bemenni az anyjához mint ahogyan én vagy más. Egyik 20 (Csire) a másik 17 (Zoli), de a story szempontjából Csire a lényeg……Oláh cigány, tehát barna bőrű. Vonásait tekintve masculin, szögletes áll, nagy orr, rövid haj fekete szemek és szép kiugró, nagy ádámcsutka. Testalkatra az a tipikus kigyúrt cigó…..tetkó a mellén, pipaszár lábak mert csak felsőtestre gyúr (de az szívdöglesztő), szép vastag ujjak. Sokszor vertem már ki arra gondolva hogy meglovagolom….de….nem hittem hogy ez be fog teljesülni bármikor is…..pláne nem így :/

Tehát a „munkám” az hogy segítsek a karbantartónak aki…hát maradjunk annyiban hogy ő már csak rutinból dolgozik 🙂 Ez pakolást és takarítást jelent hivatalosan 8 órában. Az irodaházban nagy pince és hosszú alaksorok vannak, tatarozni, pakolászni, le és fel kell hozni, vinni dolgokat. Sokszor kivertem már ott lent előző évben. Van egy raktárnak használt dohos pince…..szerszámokat tárolnak ott, kukákat meg egy öreg mosógépet (utóbbit franc tudja miért) Másfél hónappal ezelőtt éppen oda tartottam mert Józsibá(karbantartónk) leküldött, hogy hozzam fel az összes ott maradt szerszámot mert kell a munkásoknak. Na most gereblyékről, ásókról, lombseprűkről meg lapátokról beszélünk. Tehát legalább 4-5 forduló és még elő is kell bányászni mert naná, hogy a helyiség leges legvégében vannak eltemetve :/
reakcióm:
– Faszom!
Tehát elindultam mire Csirével találkoztam lefelé menet.
Köszöntem -Hali 🙂
ő: -hmrmm (valamiért alig nyitja ki a száját)
Megjegyeztem magamban, hogy egy szerencséd van hogy baromi szexi vagy…..
majd lépcsőn leérve tovább mentem és munkához láttam. Vagy kemény 10 percet bíbelődtem mire farkam lüktetni kezdett én meg engedelmeskedtem neki 🙂 A mosógépnek támaszkodtam balommal és elkezdtem verni a farkam. nadrágomat bokáig letoltam kicsit berogyasztottam és úgy fantáziáltam Csiréről. Időnként megálltam és füleltem, mert neszezést hallottam….biztos megint patkányok! Gondoltam, mert volt már többször is rágcsálóirtás az épületben és egyszer egy akkra dögöt is láttam ami már inkább egy kisebb macska lehetett volna.
Nem sikerült elsülnöm mert vaku villant és a jellegzetes kattanó hang hallatszott. Hirtelen megfordultam és majdnem elájultam ijedtemben. Csire állt ott, vigyorgott, telója a kezében és csak ennyit mondott:
– ez nem semmi! mellé kb ördögien vigyorgott…
– kérlek ne…..itt elcsuklott a hangom…..ne mutasd meg senkinek!
– Asszem most meg fogsz tenni pár dolgot nekem! -mondta ő-
– Bármit! -mondtam-
Ekkor odasétált én meg közben próbáltam elcsomagolni lüktető farkam ami persze még mindig állt. Miközben jött felém olyan sátáni vigyora volt hogy végig ment rajtam egy hőhullám, remegtek a lábaim és dadogni kezdtem. Szédültem…..valszeg a vérnyomásom a padló alatt lehetett és sztem fehérebb voltam mint a fal.
– Mit akarsz? – kérdeztem dadogva-
– Nem kell beszarni! -mondta- nem bántalak!
Közben én nekidőltem a mosógépnek és két kezem magam mellett támasztottam magam hogy el ne dőljek. Mikor odaért bal kezét a nyakamra rakta, hogy az ujjai a tarkómon voltak, a hüvelykujja meg az állkapcsom és a fülem között. Tenyere forró volt és puha, ahogy a nyakamon pihent. Mélyen a szemembe nézett….kicsit le kellett hajtania a fejét ehhez mert nagyjából egy fejjel volt magasabb tőlem….ha saccolnom kéne azt mondanám 180cm és kb 80kg lehet.
Elvesztem azokban a fekete szemekben…szaporán vettem a levegőt….úgy éreztem mintha nem lenne elég belőle ebben a dohos lukban! Éreztem a kölnijét…vagy aftershave….vagy a tököm tudja mit ken/használ magára…..nem tetszett….erős szúrós szagú volt. Lehelete mentolos volt és most először láttam a fogait a mosolya miatt.
– fordulj meg! -mondta-
Ebben a pillanatban pontosan tudtam mi fog következni….nem voltak illúzióim.
Megfordultam, féltem. Nem akartam hogy megtörténjen. A fantázia egy dolog, de hogy egy kancigány megbasszon egy pincében……hát azért ez nem szerepelt a bakancslistámon :/
Bal kezét most már a bal vállamon tartotta, jobbjával vissza helyezte a nadrágomat a bokámra. Közben teljesen hozzám simult, éreztem a farkát….kemény volt és lüktetett. Én pánikszerűen lihegtem, mire ő bal kezét a jobb mellizmomon állította meg és szabad kezével a sliccét húzta le. Tarkómba lihegett…lehelete forró volt és izgató is egyben. Most már forró farka a fenekemnek feszült és kicsit összekente a végéből gyöngyöző előváladék.
– Nyugi. – mondta mikor lábam már annyira remegett hogy állni alig bírtam –
– kérlek ne! – csak ennyit tudtam kinyögni és ezt is elhaló hangon ami majdnem sírás lett.
– Ez tetszeni fog! – mondta és lehajolt hogy kibújtassa az egyik lábam a nadrágomból. Visszafelé nyelvével végig nyalta a lukamat. Forró nyelve kampó szerűen kunkorodott mikor a felegyenesedéssel egybekötött nyalást véghez vitte.
Görcsösen markoltam, kapaszkodtam a mosógépbe, mikor Csire lejjebb ereszkedett, hogy belém hatoljon. Ez nem ment egyszerűen mert szerintem van vagy 19-20 cm és legalább 7 cm vastag és nincs körülmetélve.
– Lazíts! – utasított mikor hiába próbálta berakni. Lukam teljesen tocsogott az előváladékában…..tudtam hogy idő után belém fog tudni hatolni….ha engedem ha nem, így megpróbáltam lazítani amennyire csak tudtam.
Közben ő ritmusosan de lassan mozgatta a csípőjét.
Nem voltam szűz….14 évesen már szexeltem, sőt….kifejezetten megdicsért minden partnerem, hogy milyen gyorsan tágulok.
Úgy látszik ez nem érvényes mikor az ember a görcsös félelem rabja.
pár perc és már bennem volt a makkja…..elöntött a forróság…..ösztönösen feljebb emeltem a fenekemet. Fájdalom és kéj öntött el. Minden egyes lassú lökéssel beljebb és beljebb hatolt a testembe és minden egyes alkalommal egészen a makkja végéig húzta kifelé. Éppen hogy csak nem jött ki belőlem.
Már én is felvettem a ritmust mikor egy határozott mozdulattal bevágta…..érdekes hogy az nem fájt…..addigra már síkos volt a farka rendesen és én meg kitágultam amennyire csak kell.
Bal karját most az én bal karom alatt a mosógépre tette, jobbját meg a fenekem/csípőmre helyezte. Annyira nekem feszült hogy azt hittem „felkúr” a mosógépre. Fejét a vállamra hajtotta és úgy erőszakolt meg.
Most is meglepődök magamon……de a szaggatott nyögéseimen kívül nem hagyta el hangosabb hang a számat. Elementáris érzés volt őt magamban érezni….azt hittem majd szét repedek, de teljesen kitöltött belülről. A gyorsuló ütemből és a lihegésének szaporaságából reméltem hogy már közel lehet. Akkor átvillant az agyamon hogy kb fél perc és egy kancigány fogja teleélvezni a seggemet és én nem tehetek ez ellen semmit sem!!
Megint jött volna a pánik ha nem kezdett volna hirtelen lassítani. Ekkor éreztem hogy olyan kemény a farka hogy mindjárt eldurran. Letelt az a kis idő, az utolső lökés ami már olyan mélyre ment hogy azt hittem én is elsülök…..minden izma megfeszült és én elemelkedtem kicsit a talajtól….szabályosan lábujjhegyen álltam miközben ő egy hörgést hallatott és csak pulzált bennem….rengeteg anyag lehetett benne mert elég sokáig pumpálta belém.
Én nem élveztem el de rengeteg előváladék csurgott belőlem.
Határozottan hátralépett ezzel kirántva a már félpuha farkát és vele együtt jó sok gecit is. Én ráborultam a mosógépre és éreztem ahogy a combomon csurog egy kevés anyag. Megszégyenülve és megalázva éreztem magam…..de egyúttal élveztem is. Hátranéztem mire ő megint vakuzott egyet.
most már fényképe volt arról is hogy folyik belőlem a cucc és még az arcom is látszik.

Kifújta magát, vigyorgott megint. Zsebkendővel megtörölte a farkát majd kifelé menet mondta hogy:
– Holnap találkozunk. – mondta és kacsintott egyet –
Nem bírtam ki….megfogtam a farkam és kb 2-3 rántás és lelőttem az egyik dobozt ami lent volt.
Én is rendbe raktam magam és vissza mentem…..el kellett szívnom egy cigit!
Józsibá is kint bagózott…..rezignáltan kérdezte hogy sikerrel jártam-e?
nem tudtam mit mondani hirtelen így csak ez jött ki a számon
– megint vannak patkányok. – hazudtam
Az öreg felröhögött – és megint kergetted őket?! – a röhögése köhögésbe ment át
Cigi után bementem a mosdóba és mintha egy csapot nyitottak volna meg……elkezdtem bőgni mint egy csecsemő…..magzatpózba roskadtam a WC mellett és kezembe temettem az arcom.

Másnap tudtam ugyan ez lesz majd…..de nem 2 napig nem volt semmi pedig bent is volt Csire az anyjánál….természetesen igyekeztem kerülni őt.
Harmadnap mikor már jobban voltam, odajött hozzám hogy találkozunk lent!
Megfordult velem a világ…..ne!! Már megint!!!
lementünk….letolta a gatyáját
– Szopj le! – mondta – De rendesen!
félig merev farkát elkezdtem szopni……gyönyörű farka van…..rózsaszín makkja és sötétbarna, eres törzse van és nagyon nagy golyói. Szépen és gondosan nyírt szőrzet és még az illata is jó volt…..kapásból beizgultam!
nagyon elkezdtem élvezni, ő meg hosszan nyögött nagyokat……nyalogattam a makkot forgattam a számban és megpróbáltam addig lenyomni a torkomba amíg csak tudom
utóbbinál nagyokat nyögött….kb 5 perc lehetett és elsült a számba…..rossz ízű volt a gecije és tényleg rengeteg volt neki!!
Ki akartam köpni de ő rám szolt hogy nyeljem le! Azt hittem odahányok rögtön…

megtörölte magát és mondta hogy jó volt…..majd holnap találkozunk! Megint kacsintott és elsétált. Én meg megint ott lettem hagyva….térden állva….kihasználva.

ez így megy azóta is……egy héten legalább 3x megdug……azóta már könnyebben viselem a farkát…..szerintem tágultam. De ami meglepő és amit néhány alkalommal ezelőtt vettem észre, csak nem hittem el, hogy egyre szenvedélyesebb.
Simogatott mielőtt belém hatolt, adott zsebkendőt hogy törölközzek meg, ujjával tágított kicsit előtte meg ehhez hasonló dolgok.

Az apropó amit a történetem elején említettem és amiért ezt most mind leírtam, az a múltkori alkalom volt. Mikor a falnak döntve tövig nyomta és belém élvezett, (egyrészről figyelt arra hogy tudjam magamnak verni én is) beleborzongtam mert ahogyan a vállamon pihentette a fejét, mielőtt kiszállt belőlem…..adott egy puszit a nyakamra.
Egy apró kis puszi volt csak….de beleborzongtam. Végig remegett a testem és nem mertem a szemébe nézni.
Megtörölte magát, majd azt mondta hogy:
– Bocs….csak egy van. – zsebkendő-
Odalépett és ami össze volt hajtogatva egy határozott mozdulattal kitörölte a seggem.
Tudom kicsit zagyvaságokat írok….de úgy érzem már nem csak baszunk…..egyre inkább a szeretkezés felé haladunk.
Már önszántamból megyek a pincébe és várom hogy a magáévá tegyen. Ma is ez volt, de a puszi után ugyan úgy ment el mint szokott…pár szűk szó és ennyi.
Egyedül az a puszi meg a fenekem kitörlése volt ami nagyon meglepett.

Ha szeretnétek majd megírom hogy hogyan lesz tovább….
Üdv: Milán