GayGruppen a villában

Reggel amikor megébredtem éreztem hogy Jácint férfiassága a fenekemhez ér, izmos erős karja pedig szorosan magához ölel, ránéztem az órára már hét óra volt nem szerettem volna ádámot felébreszteni mert nagyon jó érzés volt a jelenlétében lenni de tudtam hogy dolgoznia kell menni ezért óvatosan elkezdtem simogatni az engem ölelő izmos karját aztán feléje fordultam és elkezdtem szólítani.
– Jácint ébresztő !
– mi van mennyi az idő? Kérdezte álmosan kócos hajjal és kisfiús mosollyal
-7:00 óra, feleltem
– basszus megint elkések. ugrott ki az ágyból meztelenül ,
-hova tettem a ruháimat ?
felkapta a földön heverő alsó nadrágját ,aztán kapkodva felhúzta a nadrágját is.
– ezt nem hiszem el, megint elkésem a héten már harmadjára .
Félmeztelenül bement fürdőszobába mosdani.
– az alsó polcon találsz új fogkefét, kiabáltam neki a konyhából.
– kávét kérsz vagy valamit reggelire?
– igen kávét köszi két cukorral és tejjel, reggelire nincs időm, így is késésben vagyok. Válaszolta Jácint.
-Rendben, kitöltöttem neki a kávét, elkészítettem úgy ahogy kérte, gyorsan csináltam neki két szendvicset is, megitta a kávét, és felkapta a szendvicset majd elindult a lakásból kifelé.
– mindent köszönök nagyon klassz volt az éjszaka.
– Jácint várj , szóltam utána, – nagyon jól nézel ki így, és biztos tetsszenél az utasoknak is, de szerintem vedd föl a felsőt is.
Jácint visszalépett felkapta az ingjét, nevetett aztán még egyszer megköszönt mindent.
– köszönök mindent ,a csodás éjszakát, a szállást, a kaját, hamarosan hívlak újra ha nem gond.
-nem gond, sőt,már alig várom, mondtam nevetve ,miközben néztem ahogy beszáll az autójába és elindult. Jácint alig hogy elment ,máris Karcsi érkezett meg, kiszállt az autóból, csengetett ajtót nyitottam
-Szia
-Szia Karcsi ,gyere be.

-Csak beugrottam hogy lássam hogy vagy, meg hogy szóljak, ismét szeretné a Csaba hogy ha szombaton elvinnélek, megint lesz valami buli a villájában, szűkebb baráti körében, és szeretné ha te szórakoztatnád őket. elvállalod?
– persze, válaszoltam . Végül is a múltkor is jó pasik voltak ,és hát persze ő sem volt semmi.
– rendben akkor itt a telefonszáma hívd föl ,és beszéljétek meg a részleteket, mert szeretne egy kiss extrát is .
– rendben akkor majd felhívom.
– ő figyelj nincs kedved egy jót szopni? kérdezte Karcsi
– hogy kérdezhetsz ilyet?, tudod hogy nimfomániás és élvhajhász vagyok ,mindig van kedvem szopni, és persze máshoz is….. Nevettem.
– akkor jó, mondta Karcsi. És közben már oldotta is ki a nadrágszíjját , valamint húzta le a sliccét ,én pedig már térdeltem is elé , a kezemmel segítettem kiszabadítani a farkát. Kezembe vettem, elkezdtem a bőrt húzogatni le és föl, majd a számba vettem, néhány másodperc múlva már teljesen kemény lett. Először csak szépen óvatosan csináltam, Karcsi hagyta hogy én diktálja az iramot ,közben a hajamba túrt és simogatta a fejem, fel néztem,
látszott az arcán az élvezet. De Karcsi temperamentumát ismerve tudtam hogy hamar magához veszi az irányítást. Néhány percig szoptam a kőkemény farkát, aztán megfogta az arcomat két erős kezével,
– nézz a szemembe miközben szopod a faszom, látni akarom ahogy élvezed. Engedelmeskedtem, és a szemébe nézve szoptam tovább a farkát. Már vagy negyed órája kényeztettem a nemizervét ,amikor hirtelen kirántotta a számból ,majd néhányat a kezével húzott rajta, és az arcomra élvezett . A spermás farkát visszatette a számba, azt szoptam tovább. Közben, az arcomról és a homlokomra folyt lefelé Karcsi meleg ondólja.
-most már elégtisztára szoptad. Ezzel a mondattal kihúzta az ekkorra már ernyedt farkát a számból ,majd vissza csomagolta, felhúzta a sliccét.
-köszönöm a nagyszerű száj munkát, akkor ne felejtsd el felhívni Bencét ,vigyázz magadra további szép napot. köszönt el Karcsi.
Miután Karcsi elment megmosdottam, és a földről feltörőltem a spermajának maradványait. Azután elő vettem a telefonomat és felhívtam Bencét, megbeszéltük a szombati bulin mit is szeretne. A hét hátralévő napjai hamar elrepültek. Ahogy megbeszéltük Karcsi már három órára a villához vitt, otthon mindent előkészítettem, és vittem magammal néhány dolgot is az esti partira. A villa vaskapui nyitva voltak ,kiszálltam Karcsi kocsijából ,felmentem a már jól ismert lépcsőn, megálltam a nagy diófa ajtó előtt és csengettem. Karcsi közben elment. Az ajtó kinyílt azonban most nem Csaba nyitott ajtót. Benczénél néhány évvel fiatalabb ,de nagyon helyes, vékonyabb testalkatú srác volt aki azért magán hordozta Csaba vonásait.
– szia Balázs vagyok Csaba öccse te vagy az escort srác.
-igen ,válaszoltam
Közben Csaba is előbukkant.
-Szia Üdv újra nálunk ő itt az öcsém Balázs.