Gay erotikus történet

A hajnal homályában úszó szobában a csend olyan nehezen telepedett a tárgyakra, hogy létezésük is majd, hogy nem feledésbe merült. Az ember e csodás pillanatot sosem tapasztalhatja meg, hisz önnön létezésének minden kis nesze tisztátalanná teszi ezt a csodálatos jelenséget. A csend varázslatos bűvköre az, amely az élő és lélegző embert képes igazi ismeretek megismerésére rávezetni és a gondolatok legmélyére ásni.
A nyugalom tengerében elmerülve és az álmok birodalmában kószálva Jaspert nem az élet igazságai érdekelték. Szorosan, összebújva aludt életének másik felével, azzal a részével, ami minden hiányosságát kiegészítette, és amely életének meghatározó és pótolhatatlan részévé vált. Olyan szorosan ölelte még álmában is, mint az a kisgyerek, aki kedvenc játékát félti más gyerekektől. A két test mozdulatlansága harmonikusan csengett az idő azon pillanatában, amely magába zárta ezt a varázslatos momentumot. Két szív találkozása, aminek nem állít gátat sem a korkülönbség, sem a nemek azonossága. Jasper és Adam mellkasa lassan és egyenletesen mozgott le és fel. Néha egy-egy apró mozdulatuk bizonygatta a testük tiltakozását a reggeli beszűrődő álomromboló nap csíntalan sugarai ellen, Egymás mellett feküdtek. Jasper egyik kezével átölelte Adamat, míg arca Adam nyaka mellett pihent, ami oly kívánatosan az éles szemfogaknak és élettel teli ajkaknak, hogy Jasper szája még álmában is csak utána kívánkozik. Adam testének melege energikusan lüktetett Jasper fele. Adam létének egésze minden percben izgalommal és búja gondolatokkal töltötte el Jaspert. Így nem meglepő, hogy reggeli merevedése keményen és finoman nyomódott Adam fenekéhez.
Adam lassan ébredezni kezdett és rögtön megérezte a hozzá simuló erőteljest nyomást. Mosolygott, az ő Jasper számára oly jól ismert ellenállhatatlan móddal. Ez őt is egyből izgalomba hozta. Hasonló reakciót váltott ki. Jasper megérezte párja ébredezésének a mozdulatait, így ő is álmosan kinyitotta a szemeit.
Csodálatos költeménybe illő kép fogadta. Adam fülig érő mosolya, ami őt is mosolyra kényszerítette.
– Jó reggelt kutyus. – mondta Adam, majd ráfeküdt Jasperre hasához nyomva merevedését, majd egy hosszú csókot nyomott a szájára, miközben szórósan magához ölelte.
– Neked is jó reggelt rókám. – válaszolt Jasper majd keze egyre lennebb csúszott Adam ágyéka fele. – Látom valaki jól ébredt. – kezével simítani kezdte lágyan Adam férfiasságát. Jasper keze mintha magától mozdult volna besiklott Adam alsónadrágja alá és megragadta péniszét, amit lassan verni kezdett. Adam arcára kiült a kéj és a vágy.
– Ne hagyd abba, nagyon jól csinálod. – mondta Adam.
– Hát, ha még besegítek mással is.
Felült az ágyban kicsit messzebb ülve Adamtől, megvillantotta huncut mosolyát Adamnek, majd lehajtotta a fejét és szájába vette Adam péniszét. Lassú mozdulatokkal kezdte, de nagyon ráérzett a dolog ízére és nagyobb lendülettel vágott bele a dologba. Adam minden porcikáját átjárta az a bizonyos bizsergés, ami majd kiugrassza az embert a bőréből. Arca egyre jobban átadta magát az érzéseknek, itt másnak már helye nem volt. A világ leszűkült kettejükre és nem hatolhatott be ebbe a világba semmi, még a gondolat sem. A kényeztetés kielégítően hatott, érzéki volt és erőteljes. Teste egyre jobban megfeszült az izgalomtól. Mindketten tudták mi jön, de Jaspert nem zavarta, sőt. Adam pénisze kőkeményre duzzadt, majd elárasztotta Jasper száját fehér és sűrű spermával. Gondosan letisztította az egészet, nem nyelte le, hanem megszabadult tőle egy szalvétával, majd azt mondta ismét egy huncut mosollyal karöltve, hogy: „Most te jössz.”, és csókot lehelt Adam szájára, ami még komiszabbul mosolygott, mint eddig.