Fedél nélkül

Hali a nevem Adam budapesten élek 18 éves srác vagyok és meleg persze ezt titkolom mindenki előtt , még suliba járok nem vagyok visszahúzódó fiú elég jól kijövök mindenkivel. Az osztályból egy srác nagyon tetszik ő Jácint velem egykorú, sportos kedves srác nem nagyon láttam még lánnyal , ez elég gyanús nekem, és megtörtént az ami csak a képzeletembe játszódott le. Egyszer történelem órán nagyon rám jött a cigizhetnék, és elkérezkedtem a mosdóba azzal az ürüggyel, hogy pisilnem kell bementem a mosdóba és sunyiba rágyújtottam , ekkor bejött Péter és rám mosolygott és az alábbi párbeszéd következett:
– szia sunyiba szívogatunk ?
-igen mint láthatod
-mást kellene szívnod
-mi ? – kérdeztem meglepődve
-tudod, a farkamat
ezután gondolkodni se volt időm és megcsókolt és én is visszacsókoltam , majd közbe simogatni kezdtük egymást, ezután lehúztam a nadrágját majd a gatyáját és kivettem a farkát, elég vastag és nagy volt neki kb 19cm vadul szopni kezdtem ahogyan tudtam, közbe nyögött gyorsan csináltam hogy mihamarabb visszamenjünk az órára pár perc után a számba élvezett el és visszamentünk. Suli után megbeszéltük hogy folytatni fogjuk mikor lehetőség van rá , akadt is méghozzá nálunk mikor a szüleim nem voltak otthon, apám munkába anyám pedig vásárolni , áthívtam Pétert mondanom se kell azonnal átjött hozzánk. Megegyeztünk hogy, csak kölcsönös orál mivel anyám bármelyik pillanatba hazajöhet , és elkezdtük dolgot szépen csókolózás közbe levetkőztünk majd 69-es pózba szoptuk egymást, majd bekövetkezett az a dolog amire nem számítottunk anyám hazajött és lebuktunk .
Anyám sikítva és ordítva közölte hogy takarodjak a háztól nem magyarázkodtam csak felöltöztem és sírva elrohantam, Pétert is otthagytam , kóboroltam a nagy városba és az éjszakát az utcán töltöttem. Majd reggel felkeltem és korgó gyomorral néztem az éttermek ablakán keresztül a kajáló embereket, ahogy bámultam egy 26 körüli fiú észrevett és megszólított:
-szia éhes vagy ?
-hát, igen
– gyere megeszünk egy hamburgert és beszélgetünk, úgyis kell a társaság
mondanom se kell elfogadtam az ajánlatot , miközben ettünk megismerkedtünk Joe- nak hívják , átlagos teste volt semmi extra egy autóműhelybe dolgozott kocsi szerelő volt. Elmeséltem mindent neki ami velem történt kiderült hogy ő is meleg, felajánlotta hogy egy időre lakhatok nála és segít….