Éjjeli forró csemege

Aznap estére Steve bácsit vártuk éppen, amikor Loren és én úgy döntöttünk este tizenegykor, hogy többet nem vagyunk hajlandóak rá várni. Tegnap este felhívott minket, hogy a közelünkben találkozik a barátaival, és ha nem gond este nálunk aludna.
Mi persze örömmel beleegyeztünk, csak azt nem sejtettük, hogy az érkezése mikorra tehető, amit utóbb visszagondolva jobb lett volna rá kérdezni.
És persze arra, hogy vajon egyedül lesz-e? Ami éppen nem kevés bonyodalmat okozott akkor éjjel. Talán egy óra telt el, mikor fent meghallottuk, hogy nyílik a bejárati ajtó. Tudva, hogy megmondtuk Steve bácsinak, hol van a pótkulcs, gondoltuk ő lesz az, de a lentről érkező hangok több emberre utaltak. Amikor pedig valami lent összetört a feleségem abban a pillanatban felkeltett.
– Ted. Ted. – rázta meg a vállam és suttogta a fülembe a nevemet. – Lemennél, kérlek és szólnál a bácsikámnak, hogy ha lehet, ne hangoskodjon odalent, mert holnap mind a ketten dolgozunk. – alig fogtam fel, amit mondott, az álom még mindig a szememben pislákolt, ami nagyon kellemesen hatott és kezdtem visszaszenderedni, amikor Loren a párnájával ütötte meg a fejemet.
Azonnal kinyitottam a szemem és kimásztam az ágyból.
– Rendben van. Bár a te rokonod. – mondtam, de mintha meg sem hallott volna. – De utána alhattok végre ugye? – a sötétben láttam, hogy elmosolyodik és egy csókot küldött felém.
Bólintottam egyet és már léptem volna ki az ajtón, amikor megállított.
– Csak nem így akarsz lemenni oda? – kérdezte, mire végignézve magamon rájöttem, hogy meztelen vagyok és erekcióm van.
– Nem, persze. – szabadkoztam, ő halkan kuncogott és az ágy megmozdult, visszaszenderedett, míg én egy köntöst előkapva meghúztam rajta a zsineget és mezítlen léptekkel leosontam a lépcsőn, a földszintre.
Ahol is valaminek éppen a közepébe kerültem. A nappaliban halványan égett a villany, de még így is ki tudtam venni a hangokból, hogy éppen mi történik. Majd a fal mellől bekukkantva észrevettem Steve bácsit, ahogy éppen egy megtermett falloszon lovagol a fotelben. A földön szanaszét hevertek ruhadarabok és, hogy ne lássanak meg a faltól figyelve néztem meg jobban az ifjú lovat. Mert még innen is észrevettem erős, kemény vállait, szőke rövid üstökét és kis fiús arcát.
– Nem semmi vagy Steve. – súgtam oda magam elé, miközben a szememet le nem tudtam venni a fenekében mozgó hosszú farokról.
Amitől persze az ébredéskori erekció egyből visszajött, bár az álmot érintve ami előgerjesztette, némileg hasonlított az itt történő dolgokhoz. Majd Loren rokona felsóhajtott és alábukva mélyedt el a fiú szájában, aki kihasználva az alkalmat alulról kezdte el kényeztetni a nagyfiú fenekét. A mozgása közepette rá is vert egy párat a hátsójára, melytől a férfi beindulva csak még jobban rádőlt és szeretgette meg a nyelvévvel az új barátját. Míg én ezt figyelve, a kezemmel akaratlanul is alányúltam a köntös alá, ahol az egész testem már forrón égett a vágytól.
De ami még most maradt nekem, az csak a figyelés, és ha végeztek, akkor szólok nekik a csöndről. Az ujjammal kitapintva a szerszámomat elkezdtem húzogatni szép lassan. A zsineget is kikötöttem rajta, így megmutatkozhatott a halvány fényben a rózsaszín makkom. Mely a fityma alól többször is előtűnt, ahogy a kezem sebesebben járt rajta. Nem csoda, mert amit láttam az nagyon izgató volt.
Steve közben visszahelyezkedett a lomposra, és ha lehet még gyorsabban lovagolta meg a fiút, akinek megörülve halkan nyögdécselt. A kezét feje mögé téve figyelte a férfi mozgását, izmainak minden rezdülését, ahogy át adja magát a szenvedélynek.
A szoba megtöltődött meleg levegővel, melybe én is beszálltam a gyorsuló ujjaimmal, közben meg is feledkezve, hogy Loren bármelyik pillanatban rajta kaphat akár. Amikor is mellőlem egy sör nyitás hangja dermesztett meg a sötétből. Az árnyakból egy pucér jóképű fiú lépett ki. Valószínűleg egy idős a másik sráccal, aki éppen nagyon boldoggá teszi az öreget.
– Bocsi, ha megijesztettelek. – közelebb jött és megpillantva izmos felsőtestét, szőrtelen ágyékát, mely egy hasonló gigászi dákóval állót, egyre kínosabbnak éreztem magam. – Csak Steve mondta, hogy van sör a hűtőben, én pedig kiszolgáltam magam. Ha nem gond? – belenéztem zöld íriszébe és gyorsan bólintottam egyet.
– Persze, nem. – húztam meg a vállamat is melytől a köntös még jobban szétnyílt, így engedve meg, hogy a srác is jól szemügyre vehesse a mereven álló dákómat.
Melyet én is követve, láttam, hogy nem feltétlenül csak Steve bácsinak lehet egy jó éjszakája ma este.
– Szóval nem vagy már szomjas? – erre rám sandítva elmosolyodott és felém lépve egyet már szinte az arcunk összeért.
– Én még szomjas vagyok. – nem is tétovázva letérdelt és megragadva a szájába húzta a farkamat, mellyel együtt a köntösöm is leesett a földre.
Már nyögtem volna bele a légbe, melyet kicsit visszafojtottam és lesúgtam a fiúnak, aki mindenestül elnyelte a szerszámomat.
– Kicsit vissza kell fognunk magunkat, mert a feleségem éppen fent alszik az emeleten. – erre kihúzta, és ha lehet még jobban elmosolyodott.
– Micsoda mázlim van. – húzta meg és nyalintott végig a csúcsán, melytől beleremegtem. – Éppen egy házas férfit nyalok éppen. Akinek aztán isteni íze van. – nem is mondva többet újfent szopni kezdte, a lábamba megkapaszkodva nyomta a fejét az ágyékomra, míg én a nappaliban lévőket figyeltem.
Az szőke fiú egyre nehezebben lélegzett, folyt róla a víz és besegítve alulról dugta Stevet. Aki pedig a farkát fogva sóhajtozott nagyokat kiélvezve minden percét a seggében lévő dákónak. A srác nagyon jól tudott szopni és lenézve a tekintettünk összekapcsolódott, miközben a kezével végigsimított felfelé a testemen.
Majd onnan lassan lentebb haladva a fenekembe marakolt. Melytől ugrottam is egy nagyot és ezt egy jó jelnek véve az ujjai be is találtak a lyukamba. Ki-be mozgatta, ahogy a feje mozgott farkamon, melyet egyre keményebbnek éreztem a nyelve mellett. A szabad ujjaival pedig a sajátját ragadva meg húzogatta, de lassabban, mint az enyémen haladt. Úgy látszik lesz még hova dugni azt, nagy dákót. A nappali hangok erősödtek, ahogy nálam is. A szőke szája már mozdult, amikor Steve ráhajolt és egy csókkal elfojtotta a kitörni készülő nyögést, mely közben beleélvezett a hátsójába.
A testüket átjáró kellemes remegéstől hajtva még jobban összeborultak. Ha lehet még a feleségem rokona kanyarította rajta még egy kört a fenekével, aztán leszállva róla a lábai közé térdelve bekapva lenyalogatta róla a maradék ondót. Az ifjú elismerő szemmel figyelte, hogyan csámcsog rajta még a férfi a menet után. Melyet megköszönve neki kimászott a fotelből és melléje térdelve újból megcsókolta.
Az izgató érzés felkúszott a gerincemen és halk sóhajok közepette elélveztem a lelkes fiú szájában. Aki önfeledten nyeldekelte minden löketemet az utolsó cseppig. A homlokomról az izzadtságot letörölve néztem fel a lépcsőre és gondoltam bele, hogy ha még most felmennék, akkor nem leszek akkor bajban.
De ha elmegyek, kitudja, miből maradok ki. A srác, kinek göndör fekete haja volt, kihúzva a szájából az ajkához dörgölte még a dákómat, majd onnan lenyalva feláll elém és megcsókolt.
– Mondták már neked, hogy olyan íze van a farkadnak, mint a karácsonynak? – nem bírva visszafogni magammal elmosolyodtam ezen és a karjaimba fogva egy puszit nyomta a szájára.
– Neked, meg, hogy ondóval a nyelveden bolondságokat beszélsz? – kuncogni kezdett, mire a nappaliban lévők megláttak minket, mi pedig odamentünk hozzájuk.
– Nahát, Ted, bocs a hangzavarért és késői látogatásért, de a fiúk nagyon elfáradtak az úton, így hát beinvitáltam őket. Ha nem gond ugye? – végignézett rajtam, megállva a tekintette a petyhüdt és spermától csillogó farkamon a szája mosolyra húzódott. – Bár úgy látom nem nagyon bánod. – bólintottam csak és a szememet nem tudtam levenni a még két álló férfiasságon, így hát gyorsan belekezdtem.
– Tudnánk pár dolgot még ezekkel csinálni. – mutattam a szerszámokra, majd felfelé mutattam. – Csak egy kicsit halkabbnak kell lennünk. Valaki éppen alszik. – kacsintottam rá Stevere, aki értette a célzást, ahogy az új barátom is, míg a szőke csak megvonva a vállát követett minket a kanapéhoz.
Ahol is a két karfa egyikére dőlt velem együtt, míg az övéhez Loren bácsikája, az én seggemhez pedig fekete hajú állt be. Nem sokat tétovázva, mert kevés az idő megujjaztak minket és már is bennünk loholtak. A fiú tudta mit csinál a fenekemben, mely annyira jó elesett nekem, ahogy a szőke nyelve is a számban. Steve még rá is csapott egy párat, bár gyengédebben, melytől az ifjú összerezzenve sóhajtozott halkan. Míg az én társam lassan a hátam felé mászva fentről dugott már nagyban. Hátrafordulva azt vettem észre, hogy rám simul és fejét felém fordítva megcsókolt. A két lába között volt a testem, amely belsőséges munkájától beleremegett. Aztán előre jöttek és egymás közt váltogatva szopogattuk a szánkban ékességüket.
Látva pedig, hogy a heréjüket is nagyban masszíroztam a szőke srác is elkezdte, melytől mindenki már az egekig szárnyalt volna, ha nem veszik át az irányítást. A fejünket megfogva kezdték el baszni a szánkat, és míg Steve vadul csinálta, addig a fekete hajú sokkal lassabban és gyengédebben fogott hozzá.
Széles mosolyunkat látva még jobban belelendültek, majd a végpontjában a csúcsukat szopogattuk nagyban, amikor újfent a kanapén feküdtünk. Steve a lábaimat a vállára téve indult meg bennem, míg felettem négy kéz láb állt a szőke, akit hátulról basszot meg a társa. És a lehetőséget megragadva az ifjú himbálózó farkát a számba véve szopni kezdtem, míg az enyémet megragadva húzogattam. Melybe Steve is beszállt, ahogy felém dőlt és a felettem álló fiú ajkát vette jobban szemügyre.
Ahogy a fallosza a seggemet, miközben a fekete hajú társa fenekére mért ütéseket, melyet barátjában még jobban felizzította a vágyat. Nem is tudom mennyi volt az idő, vagy, hogy mióta vagyok itt lenn, de nagyon elevennek éreztem magam. És legfőképp szomjasnak. A szőke ifjú teste megfeszült, ahogy a farkából kilövellő ondó éppen az arcomat találta el. És benne fürdőzve nyitottam ki nagyra a számat és nyeltem el belőle annyit, amennyit képes voltam. Utolsó csókokat nyomva rá, már csak Stevere koncentráltam, ahogy egyre erősebben hasít bennem.
– Oh Ted! Ha tudnád, mennyire szeretlek megdugni téged. Azt az isteni hátsódat. – mondta és közben a fekete hajú srác felsóhajtva élvezett rá a barátja hátára, akiről lefolyva az ondó éppen rám csöppent.
– Istenem. Mindjárt itt van Ted. – éreztem én is, ahogy engem is elönt a gyönyör az ujjaink között, amikor kihúzta belőlem.
Megfogva marokra húzogatni kezdte és az éppen mozgó ujjaimra lövellte rá a meleg ondóját, ami farkamon volt. Amiből nem sokkal utána következett az én löketem is. Steve hangját visszafogva lihegett, miközben az utolsó cseppeket is rám verte ki.
Míg én tovább szorongatva figyeltem, hogyan úszik már az egész testem férfiasságunk nedvében. De nem kellett sokat tanakodnom, hogy hogyan mossam le magamról, mert a fiúk körbe véve a nyelvükkel és ajkukkal lenyalták, leszopogatták rólam. Az utóbbit még jobban élveztem, amikor a farkamról tették ezt.
Aztán elbúcsúzva a srácoktól és jó éjszakát kívánva nekik visszavettem a köntösömet és elkezdtem visszamenni a hálószobába. Ott pedig még mielőtt visszafeküdtem volna kissé megtöröltem magam, majd lassan befeküdve, fájós hátsóval odabújtam Lorenhez.
– Köszi, hogy beszéltél vele. – súgta oda félig éberen. – Bár kicsit soká tartott. – ezen elmosolyodva egy puszit nyomtam a homlokára.
– Igen, de végül csönd lett.
– Igazad van. Jó éjt. – átölelt és becsukva a szememet én is elaludtam, most hogy már nem voltam szomjas.