Egy huszonéves családapa első homoszex kalandja egy fiúval

Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténik. Tavalyi nyárnak az elején pontosabban június végén, egy szombati napon történt. Az egyik 18 éves fiú tanítványom a záráskor úgy eltudott bújni, hogy én nem is láttam meg. Miután bezártam este mindent, elmentem zuhanyozni. Amikor háttal voltam az ajtónak, hogy beállítsam a vizet magamnak, egyszer csak a hátam mögé keveredett a srác és elkezdett simogatni. Először a döbbenet miatt fagytam le. Nem értettem, hogy hogyan maradhatott bent. De a döbbenetemet az csak fokozta, hogy nem tudtam őt úgy elutasítani, ahogy ezt illett és kellett volna. Ezt Csanád ki is használta. Egyébként nem néz ki rosszul (185/80, hosszú barna haj, sötétbarna szem, izmosodó karok, felsőtest és lábak, izgató ajkak). Ráadásul a fiú részéről is furcsa volt ez a felém irányuló ilyentén való közeledés, hisz barátnője volt.

A fiú akkor sem tágított, amikor beálltam a víz alá, hanem gyorsan ledobálta magáról a ruháit és beállt mögém. Aztán elkezdett csókolgatni. Ezt viszont először megpróbáltam elutasítani, de sok esélyem nem volt ezt a tiltást betartatnom vele, hisz, ahogy megfordultam és az ajka az ajkamhoz ért, számomra nagyon furcsa módon elkezdtem én is kívánni és viszonozni a csókját. A kezét sem hagyta ki a szórásból és egyikkel a seggemet, a másikkal a farkamat simogatta. A péniszem egyszerűen merevedni kezdett. Ezt Csanád is észrevette. Nem is hagyta tettek nélkül és viszonylag hamar kezelésbe vette. Nem is habozott sokáig és már előttem is térdelt, és kezelgetni kezdte a péniszemet. Istenien csinálta, amit a farkam egyértelműen azzal jelzett, hogy egyre keményebb lett. A fiú nem is hagyta abba. Nem is igazán szerettem volna, hogy akkor félbehagyja a dolgot. Aztán egyszer csak már arra lettem figyelmes, hogy a farkam mellett már hanggal, vagyis nyögéssel is támogatom őt. Ezt követően pedig elkezdett spriccelni a geci a farkamból, amit a fiú csak nyelt. Ez történt perceken keresztül, majd a srác újra megcsókolt. Végül kimentünk az öltözőbe, ahol tovább is jutottunk. A srác lement kutyába és felajánlotta a behatolási lehetőséget. Teljesen új volt nekem ez, de megpróbáltam úgy közeledni a dologhoz, mintha nővel csinálnám. Ez viszont nem célravezető, hisz a nők csiklója tud idomulni a férfi péniszéhez, de egy pasi anusza erre nem képes, max. tágulni képes, de annak is határai lehetnek. Én megpróbáltam óvatosan közeledni, ám igencsak időszűkében voltunk. Ennek ellenére óvatos, de határozott módon tágítottam, mely közben, ahogy és amennyire csak tudtam, megpróbáltam őt nyugtatni, hogy ne féljen. Bár hozzáteszem, hogy nekem (is) nagyon új volt a helyzet és ebből kifolyólag bennem is volt egy nem is kicsi félelem ezzel kapcsolatban. Aztán nagyjából félóra kellett és behatoltam. Abban a pillanatban Csanád is és én is felnyögtünk. Ami ekkor ennél is jobban zavart az persze az volt, hogy mindez egy tinédzserrel és főleg az, hogy egy fiúval történt meg. Másfelől pedig úgy éreztem, hogy végre ez is megtörtént velem és bármikor megismételném, hogyha lehetne. Ezt persze hangosan nem mondtam ki. Az aktus után egy nagyon gyors zuhanyozás és elhagytuk az öltözőt.

Ekkor még nem is sejtettem, hogy másnap mi vár ismét rám. Ismét véget ért egy oktatási nap. Megint a szokásos előírások szerint ellenőrzőm, hogy mindenki elhagyta-e a strandot vagy sem. Megint nem találok senkit. Ahogy visszaérek az edzői öltözőhöz és belépek a zuhanyzóba, szemben találom magam az anyaszült meztelen Csanáddal! A fiú éppen kiveri a farkát, ami gyönyörűen ágaskodni kezd.
– Meg akarod fogni? teszi fel provokáló kérdését a 18 éves kamasz
– Hát miért is ne! válaszolom, miközben hozzáérek a gyönyörű, szőrtől éppen csak pelyhedző farkához. Erre a fiú odahúz magához és ajkát az ajkamra tapasztva csókolni kezd, amit én is viszonzok. A kételyek csak erősödnek bennem, hisz még élvezem is a dolgot. A bal kezemben tartott farka egyre jobban merevszik. Ebben a pillanatban letérdelek és elkezdem először kicsit a golyóit morzsolgatni a számmal, majd a farka hegyét nyalogatni, aztán egyszer csak azzal szembesülök, hogy egy merevedő férfi (vagyis ez esetben még „fiú”) farkát tőből bekapva egyre hevesebben szopom. Annak ellenére, hogy érzem, hogy közeledik a vég (elélvezés lesz belőle), nem lassítok, hanem kicsit gyorsítok is a tempón. Aztán egy közepes hangszintű nyögés kíséretében a fiú a számba élvez. Én pedig élvezettel nyelem a finom spermáját, miközben azért még a szopással sem állok le teljesen, csak kicsit lelassítok. A fiú pedig egyre hangosabban nyög. Szerencsére a környéken csak egy park van, ill. autóút túloldalán pedig ugyan egy óvoda és egy iskola is, de szombat koraeste révén ott sincs már senki, így kevésbé zavart a dolog, viszont annál jobban izgatott fel engem is. Aztán néhány perc után abbahagytam a ténykedést a farkincájával, de akkor pedig ő kezdett az enyémmel ténykedni. A fiatal (18 éves) kora ellenére igazi profiként bánt a farkammal, pedig elvileg életében másodjára ténykedhetett egy férfi farkával. Ez pedig a fiú viselkedésén – mint már írtam is korábban – egyáltalán nem látszott meg. (Erre majd még a következő részekben visszatérek.) Aztán még egy gyors zuhanyzói menetre is engedtünk időt magunknak. A srác az, aki egyszer s mint seggbe baszott engem. Hát már ekkor végképp kezdtem kételkedni abban, hogy nem-e két kapuzik a srác…. De az biztos, hogy nagyon élveztem a dolgot, ami nagyon erős kételyeket ébresztett bennem.

Mik is voltak ezek a kételyek?
– Biztos, hogy heteroszexuális vagyok?
Elvileg biztos, hisz boldog vagyok a feleségemmel.

– Homoszexuális vagyok?
Elvileg homoszexuális 100%-ban biztosan nem lehetek, hisz akkor nővel nem élvezném úgy a szexet, ahogy a nejemmel élvezem.

– Biszexuális vagyok?
Élhetően IGEN!

– Mivel jár ez az eddigi és a jövőbeni életemre tekintettel?
Az eddigi életem egy része kamu volt, hisz azzal áltattam magam, hogy a pasik ilyentén nem érdekelnek. A családi életemet nem fogom feladni. Az, hogy mellette esetleg lesznek futó kalandjaim srácokkal/férfiakkal – majd az élet hozza, ahogy ezt is hozta.

Megállapítottam, hogy Csanád pénteki csókja és szopása valamint a szombati események között is fejlődött egy kicsit. Azt is megállapítottam, hogy vágyok a férfiakkal kapcsolatos dolgokra.