Behatolás

Mint azt korábban megírtam, megvolt az első élményem a nevelőapámmal. Ezt követően hetente többször is volt aktusunk, de csak szájmunkáztam minden általa és általam ismert módon, pózban és helyen. Egy idő után elkezdte mondogatni, hogy ő kipróbálna valami mást is, tudtam mire gondol, de én nem voltam rá kész, nekem az még sok lett volna alapból, a méretei miatt, meg az azért egy elég nagy elhatározás volt. De mégis egyre többször lettem figyelmes, hogy fogdossa a fenekem, gondoltam mégis el kell kezdenem valahol nekem is, meg kíváncsi is vagyok azért rá, hogy milyen. Rendeltem magamnak egy dildot, direkt egy kisebbet, csak egy kezdésnek sikosítót mellé, de nem szóltam neki a kis tervemről. Meg is érkezett a csomagom, átvettem, ki is akartam próbálni, de eszembe jutott mi lenne, ha ő lenne az első, még ha nem is a sajátjával, de akkor is ő hatolna belém először.

Már a harmadik napja nem volt semmi, nem volt rá lehetőségünk. Aztán megtörtént a dolog, amire annyira vártunk. Ketten maradtunk, tudtam, hogy most úgysem fogja tudni megállni biztos, hogy lesz egy menetünk, ezért időben el is mentem fürdeni. Utánaolvastam, hogy kell magamat kimosni és meg is csináltam, mit ne mondjak, nagyon fura érzés volt. El is jött a pillanat, pont a konyhában voltam, teát csináltam, amikor megjelent és megkérdezte, nincs kedved valamihez? Mikor megfordultam egy csalafinta mosoly volt az arcán. Mondom, kicsit húzom az agyát

– De meginni a teámat.? Láttam, hogy meglepődik.

– Nagyon szeretném, ne kéresd magad.? – akkor is nemet mondtam és még kb 2 órán keresztül semmi nem történt.

Én a saját szobámban neteztem ő a konyhában telefonozott. Mikor észrevettem, hogy fellépet massangerre, írtam egy üzenetet.

– Na nem jössz?? – abban a pillanatban már ott is volt, a pólót már útközben ledobta a nadrágot kigombolta.

Beért,. leült az ágyra, lehúztam a nadrágját és boxeren keresztül elkezdtem fogdosni a farkát és csókolgatni. Éreztem, ahogy elkezd merevedni, mozogni. Lehúztam a boxert is, elém került a frissen borotvált félmerev szerszáma. Elkezdtem masszírozni a golyókat, kicsit nyalogattam, szopogattam közben, elkezdtem lassan verni neki. Egyre keményebb lett. Mikor meguntam a golyók kényeztetését, a farka kőkemény volt és a bőr már teljesen hátracsúszott rajta, nagyon guszta volt. Elkezdtem csókolgatni a makkot, aztán az egészet végig nyaltam és bekaptam. Elkezdtem lassan szívni és mozgatni a fejem ő csak sóhajtozott.

Néha kivettem a számból és kézzel kényeztettem, ilyenkor csak a makkot nyalogattam a nyelvemmel, vagy az arcomhoz csapkodtam, mert tudtam, hogy szereti. KB 20 persze szoptam, amikor úgy voltam vele, hogy itt az idő most vagy soha. Kivettem a számból és felálltam.

– Te mit csinálsz? Hova mész?? kérdezte.

– Van egy meglepetésem.

A szekrényemhez léptem és levettem a dobozt a játékkal és odaadat neki. Nem mondtam semmit, csak felmásztam az ágyra kutyapózban és teljesen előre hajoltam és pucsitottam.

Közben ő kinyitotta a dobozt és csak annyit hallottam, hogy azta. Tudta, hogy mit szeretnék. Felállt és mögém lépett az ágyhoz. Elkezdte fogdosni a fenekem, széthúzogatni a farpofáimat, kicsit csapkodni.

– Tudom, hogy nem így akartad, de mégis a tied az első behatolás. Még nem próbáltam ki, csak rád vártam.

Hallottam, hogy kinyitja a síkosítót és rányomta a fenekemre és az ujjával elkente a bejáraton éreztem, ahogy próbálja betolni az ujját, de nem ment. Akárhogy akartam ellazulni, nem ment. Teljesen be voltam feszülve és szűkülve. Kicsit elkezdte masszírozni.

– Huh, ne haragudj, de még lehet nem vagyok kész erre az egészre, inkább befejezlek és máskor megpróbáljuk?

Ekkor fellépet az egyik lábával az ágyra, előre hajolt és letolta a felsőtestem.

– Nyugi! és odaillesztett a dildot és elkezdte betolni.

– Ne, inkább fejezzük be, az nagy ahhoz, hogy oda bemenjen.

16/4cm es volt, éreztem ahogy a farka a farpofámhoz simul és folyik az előváladék de nagyon. Forgatta a dildot néha nyomta erősebben néha kicsit gyengébben, de nem akart bemenni Ő csak egyre jobban sóhajtozott. 15 percig próbálkozott. Aztán egy koppanást hallottam, és már éreztem is a farkát a bejáratnál. Éreztem, ahogy nyomja befelé. Eléggé feszítette a fenekem. Köpött egyet és egy nagyot lökött, bekerült a makk én felsikítottam.

– Nyugi, ez már csinál magának utat a többi nem fog fájni.

És csak nyomta lassan, aztán már könnyebben bement, még mindig nagyon feszített. Elkezdett gyorsítani és egyik pillanatról a másikra forróságot éreztem. Elkezdett belém élvezni. Mikor végzett kihúzta, én eldőltem és csak feküdtem, ö mellém feküdt és a farkával kenegette el a fenekemből kifolyó gecit. Kiment a szobámból és próbáltam felállni, de nem ment egyből, minden erő elhagyta a testem. 10 perc után sikerült felkelnem, akkor láttam, hogy egy nagyon nagy geci folt van az ágyamon, nagyon sokat élvezett. Leguggoltam nagy nehezen és a már többé kevésbé összeszűkült lyukból elkezdet folyni a gecije. Lenyúltam és egy adagot az ujjamra vettem és megkóstoltam, még mindig nagyon finom volt felálltam és kimentem fürdeni. A fürdőből kilépve ujjra találkoztunk.

– Ennek is meg kellet történnie, nem így terveztem, de megtörtént. Kicsi gyakorlás és jobb lesz – mondtam neki. Azóta már jobb a helyzet, én is élvezem, de az eleje még mindig kellemetlen.