Az unokatesóim ködös párkapcsolata

Ez a történet, az unokahúgom, Kati és az ikertestvére Deni (Dénes) külön, de mégis „összefonódó” szerelmi kapcsolatát fogja bemutatni. Ők mindössze kb. 2 hónappal fiatalabbak Nálam, szóval már Ők is elmúltak 18 esztendősek.

A történet tavaly márciusban kezdődik, amikor Kati összejött egy nagyon helyes és kedves sráccal, Antival. A kapcsolatuk legelső napjaiban semmi különös nem történt. Sokfelé eljártak kettesbe, majd hármasba is. A húsvéti szünetben indultak igazán a problémák, amikor Anti egyre több időt töltött Katinál. Hát még ezzel sem lett volna semmi gond, hiszen együtt járnak, ami azzal jár párban, hogy megpróbálnak minél több időt együtt tölteni. A probléma ott kezdődött, hogy Deni is elkezdett vonzódni Anti iránt. De azt tudni kell, hogy ekkor még Deniről senki nem tudta, hogy homoszex. Sőt, Ő még magának sem igazán merte beismerni, hogy Ő márpedig nem az átlagos /heteró/ fiúk életét éli, hisz a lányok úgy, mármint szexuálisan sosem fogják érdekelni, annál inkább a fiúk. Nekem még áprilisba a fülembe jutott több haverom valamint osztálytársam által, hogy Anti részegen igen csak szeret pasikkal is kikezdeni. Ezzel a hírrel fogalmam sem volt, hogy mit kellene, hogy kezdjek. Nem tudtam, hogy mondjam el Katinak, hogy elképzelhető az, hogy Anti biszex, vagy csak „elterelő hadműveletként” kezdett ki Vele, hogy így nyomja el magában azt a tényt, hogy meleg. Arra is gondoltam, hogy Deninek szólok, hogy figyeljen jobban oda „nővérére”, Katira. De mihelyst meghallottam, hogy milyen hanglejtéssel beszél a srácról és megláttam a szemében a csillogást, amikor csak szóba kerül Ő, azaz Anti, rá kellett jöjjek, hogy nem lenne az sem igazán szerencsés, ha Neki szólnék az általam megtudott dolgokról. Aztán gondoltam egy merészet és megpróbáltam beszélni az unokahúgom pasijával és kideríteni, hogy van-e igazság tartama annak, amit hallottam. Lényegében olyan vehemensen tiltakozott már a feltételezés ellen is, hogy ez számomra csak megerősítette, hogy a haverjaimtól és az osztálytársaimtól, egymástól egyébként teljesen függetlenül kapott információknak lehet igazság tartama. Ezek után a háttérben maradva próbáltam vigyázni Katira.

Már olyan május közepén járhattunk, amikor Kati és Deni házibulit szervezett. A partinak már majdnem a végén jártunk, amikor egy rövid időre az udvarra távozott Anti. Leginkább persze, azért mert Katit kereste. De a sötétség megint intézkedett. Anti belefutott Deni karjaiba. Hát természetesen erről Anti mit sem sejtett, hiszen egyfelől a sötétben semmit sem látott, másfelől meg Deninek is Katihoz hasonlóan középhosszú haja van, szóval még ez alapján sem tudott rájönni, hogy a csókja nem a „valódi címzettnél landolt”. Anti átölelte és megcsókolta Denit, persze a srác azt hitte, hogy a barátnőjét csókolja meg. A csók kölcsönös volt. Végül a srác akkor jött rá, hogy Kati helyett Denit csókolta meg, amikor a várnál vehemensebb csók után Katiként szólította meg partnerét, aki valójában persze Deni volt. Deni csak annyit reagált, hogy „jobban csókolsz, mint ahogyan számítottam”. Ebben a pillanatban feldúltan felszaladt a szobájába, melyre már a vendégek is persze figyelmesek lettek, ahogyan arra is, hogy egy pár másodperc múlva szintén kicsit feldúltan jön befelé az udvarról Anti is. Mindenki érthetetlenül állt az események előtt. Először Kati érdeklődött Antitól, hogy mi történt Közte és az Öccse között. De a srác csak ott állt kővé meredve a bulizók előtt, mert nem tudott valójában jó választ adni a kérdésre. Azt ugyanis nem mondhatta el, hogy megcsókolta Denit és Ő viszonozta a csókot. (Elmondható tehát, hogy a csókról senki sem szerezhetett elvileg tudomást.) Deni és Anti a bulin történtek után amennyire csak lehetett megpróbáltak minél kevesebbet egymás közelében lenni. Főleg igaz ez Denire, hisz Ő már szinte az eleje óta vágyakozott Anti után és irigykedett egy kicsit a húgára, hogy ilyen jó pasit talált magának.

Így érkezett el a két hetes tábori időszak, ahová valami úton-módon, de eljöhetett Anti is (pedig nem egy iskolába járunk). Ráadásul az élet furcsa játéka folytán a tanárok döntése alapján Deni és Anti egy szobába lettek elszállásolva. A két fiú között vélhetően a bulin történt dolgok miatt én egy kicsit tartottam attól, hogy ebből mi sülhet ki. Ráadásul a lányoknak máshol volt a tábora, így míg Kati sincs a közelbe. Szóval tudtam, hogy Nekem kell egy kicsit jobban odafigyelnem az unokaöcsémre és a srácra, vagyis inkább arra, hogy nehogy komolyabb balhé legyen kettejük között. Végül semmi veszekedés nem volt Deni és Anti között. Sőt a tábor utolsóelőtti reggelén, a korábbi napokkal ellentétben Deni fülig száj volt, míg igazán Anti sem volt letörve. Először én is csak örültem, hogy a két kamasz elásta a csatabárdot. De minél jobban közeledett a másnap reggel és a hazaindulás, Deni annál szomorúbb lett. Legalábbis a szeméből ezt tudtam kiolvasni. Anti szeméből sem a határtalan örömöt tudtam kiolvasni, amit elvileg éreznie kellett volna, hiszen ismét láthatja a már két hete nem látott barátnőjét, azaz az unokahúgomat, inkább kétségeket és kérdéseket láttam a szemében, hogy most vajon mi lesz ezután?.. Másnap délután értünk haza a kirándulásról. A szüleim, a nagybátyámék és az unokahúgom valamint Anti szülei ott vártak bennünket az állomáson. Boldogan üdvözöltek mind a 4-ket újra itthon. A két fiú szemében egyre inkább azt láttam, hogy megint jönnek az „átlagosnál átlagosabb” napok.

Már 3 hete itthon voltunk, amikor Kati egyik legjobb barátnője, Timi bulit szervetett, melyre meghívást kapott persze Deni, Kati és Anti is. Abban a buliban, vagyis inkább az alatt történt valami olyan, amire Deni nem számított. Timi unokabátyja, Jani kikezdett Vele. Sőt el is vitte magához, ahol magévá akarta tenni. De végül a szexig nem jutottak el, de Jani leszopatta magát az unokaöcsémmel. Az unokaöcsém mindezek ellenére visszatért a buli helyszínére, ahol csak a testvérét, vagyis inkább annak a barátját, azaz Antit kereste a szemével. A következő pár hét, úgy ahogy eltelt. Az egyik éjszaka, már amikor (majdnem) mindenki aludt, és már Deni is félálomba volt, amikor egyszer csak leült valaki mellé az ágyba. Persze Ő azt hitte, hogy a nyitott ablaknak hála, esetleg a szexmániás Jani van ott. A sötétségbe burkolózó fiú megcsókolta. Ő még akkor is azt hitte, hogy csak álmodik, hisz a csók közben, mintha Anti arcszeszének illatát vélte volna felismerni. De hát ezt lehetetlennek gondolta, így továbbra is abba a hittbe tartotta magát, hogy Jani van ott. A csók után a srác be is bújt mellé az ágyba és átölelte. Egyre vehemensebb csókpartit vívtak egymással, majd egyszer csak már azt érezte, hogy a srác már seggét kurja, melyet iszonyúan élvez is. A szex után, ahogyan jött úgy távozott a fiú az ágyából és a szobájából. Deninek másnap reggel első útja feldúlva ugyan, de persze Janihoz vezetett, hogy számon kérje Tőle az éjszaka történteket és a titkolózást. A srácot ezzel teljesen meglepte, mert Ő egész éjjel otthon volt egy másik fiúval. Már hazafelé tartott Janitól, amikor elkezdtek „záporozni” az SMS-ek a telefonjára. Meglepve tapasztalta, hogy az üzenetek feladója nem más, mint Anti. A következő útja nem is vezethetett máshoz, mint az ikerhúga pasijához.

Megérkezésekor Anti édesapja nyitott ajtót és az édesanyja felküldte Anti szobájába. Az utat ismerte, hiszen már voltak ott (a húga, fiú és Ő) hármasba. Átgondolta ugyan Ő előre, hogy mit is akar mondani Antinak, de hát mivel Anti számított rá, hogy az éjszaka történtek és az SMS-ek végett Deni úgy is elmegy hozzá, így ahogy meghallotta a csengőt, félmeztelenre vetkőzött, hogy úgy tűnjön, mint aki akkor akar felöltözni, pedig valójában csak Denit akarta tovább idegesíteni. (Ezek utólag derültek ki.) Amint Deni belépett a szerelme szobájába és meglátta félmeztelenül, először megszólalni sem tudott.
Amikor már a váratlan „sokkon” túltette magát, fennhangon elkezdte mondani azokat, amiket előre elgondolt. Mindennek, ami csak eszébe jutott elhordta a tini pasit, aki vele szemben állt, továbbra is félmeztelenül. De egyszer csak a tini fiú, közbe szólt, hogy „csendesebben, hisz ezt Te is akartad. Tudom, hogy belém vagy esve. Látom a szemedben. Éreztem, hogy tegnap éjjel élvezted, ahogy seggbe kurtalak. Ne is tagadd!” Az unokaöcsém, Deni úgy érezte akkor, hogy vége mindennek. Ha ez a testvére vagy a szülei fülébe jut, Neki annyi. Soha többé nem tudna Kati szemébe nézni.

A következő 2-3 hónapban Anti kettős játékot játszott az unkatesóimmal. Napközben mindig Katival járkált, míg éjszakákat, vagyis legalább egy részét egyre többször Deni ágyában töltötte. A dolog iróniája az volt, hogy ezt mind két fiú iszonyúan élvezte.

A rokonom amennyire örült, annyira kényelmetlenül is érezte magát a szituációtól, hiszen mégis csak azzal a pasival kefélget éjjelente, akibe a testvére fülig szerelmes. Attól aztán még rosszabbul érezte, hogy ezeket az aktu2sokat Ő is iszonyúan élvezte. Ezen okok miatt napközben egyre inkább próbálta kerülni a húgát és a (közös) „pasijukat”. Ez persze nem sikerült, úgy ahogy szerette volna, hiszen az unokahúgom azt hitte, hogy a két srác valamin összekapott és próbálta volna Őket kibékíteni. De hát, nem vesztek Ők aztán semmin össze. Sőt! Erről viszont senki semmit nem is sejthetett.

Már addig fajult Deni és Anti viszonya, hogy már egyszerűen tudták azt, hogy valamelyiküknek, de leginkább először Antinak lépnie kell. Eltelt még 1 hónap. Anti sem és Deni sem mert lépni semmit. Az egyik hétvégén aztán Deni elment diszkóba, ahol persze jól be is rúgott. Amikor részegen hazaért, elüvöltötte magát, hogy Ő bizony „meleg”. Ezzel sokkolt mindenkit, kivéve persze Antit. Az édesapja és a srác közösen kísérték fel a szobába. Itt volt a nagybátyám számára a következő meglepetés, ugyanis Anti kettesbe akart maradni Denivel. Ez azért volt meglepő, hiszen a megelőző 2-4 hónapban mintha „fasírtba” lett volna a két kamasz. De nem igazán tudott mit tenni és kettesbe hagyta a két tinédzsert. Amikor lement a lányához és a nagynénémhez. Mindegy 10-15 perc elteltével az unokahúgom felment az ikerbátyja szobájába. Amint oda belépett arra lett figyelmes, hogy a pasija és a testvére vadul smárol egymással. Megmerevedett és mozdulni sem tudott, de Anti még is valahogyan észrevette, hogy Kati ott van a szobába.

Kati már akkor számon akarta kérni Antit a történtekért, de a fiú a válaszadás helyett elmenekült a helyszínről. Másnap reggel először Deninek kellett magyarázatot adnia az előző esti bejelentésére a családjának, majd külön a testvérhúgának arra a csók jelenetre. Az éjszakai kijelentését megerősítette és már józanul is felvállalta, hogy meleg. 10-12 perccel később már a szobájába volt, ahová követte Őt Kati is, aki megpróbálta rajta számon kérni azt a csókot, amit közte és a barátja között látott. De erre nem is emlékezett Deni. Ahogy Kati kiment a szobából, Deni a telefonján levő némítást leakarta, venni, de azt látta rajta, hogy már legalább 8-10 nem fogadott hívás és vagy 15 SMS. Mindegyik hívás és az összes SMS Antitól érkezett. Az SMS-ekbe felakarta készíteni arra, hogy lebuktak Kati előtt. De már késő volt. Deni felhívta a fiút, hogy mielőbb találkozzanak egy olyan helyen, amiről senki, így Kati sem tud. A srác persze belement ebbe a találkozóba az unokaöcsémmel. Unokaöcsém lazán kitudott a házból „lopózni”, hiszen a szülei a hálószobájukban veszekedtek, míg Kati meg átment a legjobb barátnőjéhez. Tehát a két kiskamasz találkozott. Deni az elmúlt hónapok, és legfőbb képpen a legutóbbi szűk 24 óra eseményei hatására ultimátumot adott Antinak, akit egyébként teljes szívéből szeret, hogy vagy Ő (mármint Anti) vall be mindent Katinak, vagy Ő maga (azaz Deni) fog kitálalni mindent. Bár tudja, hogy akárhogy is lesz, ez vagy Neki, vagy Katinak, vagy mind a kettőjüknek (sőt mind a hármójuknak) fájdalmas lesz. De ezen, így vagy úgy de át kell esniük. Ultimátum 14 nap volt. Mivel ebben az időszakban, egészen az utolsó napig Anti egyiküket sem kereste, majd az ultimátum utolsó napján, pontosabban az utolsó óráiban egyszer csak mindkettőjüket egyszerre, ugyan arra a helyszínre és időpontra hívta el egy találkozóra.

A találkán a beszélgetést Anti indította. Csak annyit mondott, hogy ő biszexuális és két tűz között van, hisz mind Kati iránt, mind pedig Deni iránt táplál komolyabb érzelmeket. Mind a kettőjüket kívánja, de persze másként. Ezután az unokahúgom „következett”, aki csak annyit tudott reagálni, hogy „jelen” pillanatban erre nem tud mit mondani. Ezt követően, ha már a srác elismerte, hogy mind a kettőjük felé vonzódik, így elmondta, hogy meglátta először Antit, már akkor beleszeretett, de próbálta ezt még maga előtt is eltitkolni. De az ominózus házibulin, amikor Ő is és Anti is feldúltan, de külön-külön érkeztek be az udvarról, akkor megtörtént az első csók kettőjük között. Ezt Ő ugyan élvezte, de ezzel egyidejűleg be is kellett magának ismerje, hogy Ő bizony meleg és még azt is be kellett lássa, hogy nem hírtelen fellángolás, amit a kamasz iránt érez. Ezért is kezdte el kerülni a fiút. Ezt egészen a táborig tudta tartani, de a táborban szobatársak lettek. Addig kerülgették egymást a tábor ideje alatt a szobába, hogy a hazaindulás előtti második éjszakán egymás karjaiban kötöttek ki. Ott akkor még semmi obszcén nem történt kettőjük között. Mindössze pár csók volt. A táborból való hazaérkezést követően vált komolyabbá a kapcsolatuk. Ugyanis a Timi házibuliján rámászott a lány unokatestvére Jani, sőt el is cipelte Őt magához, de Köztük szopáson kívül nem történt semmi. Pár nappal a buli után az egyik éjszaka azt tapasztalta, hogy valaki először leül mellé az éjjeli homályba az ágyra, majd meg is csókolja Őt és bebújik mellé. Akkor azt hitte, hogy Jani az, de érezte Anti arcszeszének illatát. Másnap kiderült számára, hogy nem Jani volt, ahogy gondolta, hanem Anti, ahogy érezte. Akkor még azt hitte, hogy ez csak egyszeri alkalom volt és csak kiakarta használni Őt. De ezek az aktusok gyakorlattá váltak és ezért kezdte el Őket nagyívben kerülni. Az ominózus diszkós berúgásának éjszakáján történő csókra ugyan nem emlékezett, de amikor Kati számon kérte rajta, akkor eltudott, volna tényleg süllyedni a szégyentől, hiszen a húga pasijával smárolt és ezt akár a szülei is megláthatták volna.

Kati látván a bátyja kétségbe esett szemét, tudta, hogy ebből a helyzetből valójában egyikük sem jöhet ki jól, hiszen ha Ő szakít Antival, és Deni összejön a sráccal, a szüleik ezt ilyen formában nem fogják jó szemmel tűrni. De a lelke mélyén Deni is tudta, hogy hosszú távon nem biztos, hogy boldog lehet(ne) Antival, hiszen valamilyen szinten árnyékként ott lesz az, hogy a pasikának korábban a saját húgával is viszonya volt. Végül is Kati átölelte a testvérét és csak annyit mondott, hogy „nem haragszom Rád! Megértem a szenvedésed. Sejtem mit élhettél át az elmúlt hónapokban.” Ezt követően Kati végleges válaszút elé állította Antit. „Mond ki nyíltan, hogy Velem vagy Denivel akarsz komolyabb kapcsolatot, mert tovább nem hagyom, hogy játssz mind a kettőnk érzelmeivel!”

Anti (akit persze NEM kellett félteni), olyan helyzetbe került, hogy a barátnője és a „barátja” között kellett döntenie. A szívére valójában nem hallgathatott, mert az egyszer azt súgta, hogy Katit válassza, a következő pillanatba már Denit szerette volna magához szorítani. Ott várta a srác választását a két nagykamasz rokonom. Végül már eltelt több mint 1,5 óra azóta, hogy Kati lényegében ultimátum formájában felszólította Antit a választásra, amikor a srác végül is az agya helyett, amely Kati nevét mondatta volna, inkább szívére, vagyis leges leginkább vágyaira hallgatott, melyek egyértelműen azt súgták Neki, hogy Denit kell, hogy válassza és Vele lehet igazán boldog.

Kati szemében egyszerre láthatták a szomorúságot, a bánatot és az örömöt, boldogságot. Szomorú volt, hogy elvesztette első nagyszerelmét, de egyben boldog volt, mert a bátyját boldognak látta. De mind a hárman tudták, hogy a legnehezebb még hátra van, hiszen el kell, hogy mondják a nagynénéméknek az igazságot, és persze azt is tudták, hogy a teljes igazságot soha senkinek sem mondhatják el.

Tehát Kati és Deni irányt vettek hazafelé, ahogyan Anti is. Ahogy a tinédzser rokonaim hazaérkeztek, megpróbáltak valamelyikük szobájába elvonulni, hogy átbeszéljék, hogy miként tudnák a dolgot óvatosan „beadagolni” a szüleiknek. Erre azonban végül nem kerülhetett sor, hiszen amikor ketten értek haza a három helyett, a nagynéném megkérdezte a lányát, hogy a barátja hol van. Ugyanis arra számolt, hogy Anti is visszajön. Szóval nem kellett sokat gondolkodniuk, hogy mikor mond(hat)ják el a történéseket. Ráadásul „szerencsére” a faterjuk is otthon volt. Leültették a szüleiket is elmondták a teljes igazságot, vagyis annak egy jó részét, azaz a legintimebb előzmények kivételével. Elmondták, hogy Kati és Anti szakítottak, és beismerték azt is, hogy Deni viszont összejött a sráccal. Jutka nénémet sokkolta a dolog, de Laci bácsikám az csak annyit mondott, hogy már akkor kezdett sejteni valamit, amikor Deni részegen ment haza és ketten kísérték fel és azután a fiú kettesbe akart maradni Denivel, pedig hát a megelőző hetekben nem igen beszélgettek, sőt hát Deni mint ha kerülte is volna Antit. Ezek szerint akkor már lehetett közöttük valami. A fia arckifejezését látván a sejtése megerősítést „nyert” és ettől akkor egy kicsit kiakadt, hiszen a fiú egyszerre használta ki a lánya és a fia érzéseit is. De egyébként a fiára is ekkor tett egy kellemetlen megjegyzést, amely nyomdafestéket nem tűrne. Végül Kati állt ki a bátyáért és megmondta az apjának, hogy ha Ő el tudta fogadni, hogy a pasija nem Őt, hanem a bátyját választotta, akkor ezt fogadja el azt Ő is. Ez a hozzá állás kicsit megdöbbentette, mind Jutkát, mint pedig Lacit. De egyben valahol örültek is Neki, hiszen látták, hogy mennyire szeretik egymást a gyerekeik, hogy Kati még ezt is elfogadja, hogy a barátja a saját „bátyjával” csalta meg és Őrá „cserélte le” Őt.

Kellett ugyan mér párnap, de végül belenyugodott Laci is ebbe a helyzetbe és továbbra is szívesen látta Antit maguknál, immáron úgy mint a fia szerelmét és egyben párját is.

Deni és Anti a következő jó néhány hónapban már hivatalosan, is mint egypárt rengeteg időt töltöttek együtt. Minden felé elmentek, majd olyan is volt, hogy Deni és Anti, amikor a fiú szülei nem voltak otthon, még édes kettesbe is voltak a srácnál. Volt köztük minden féle kapcsolat. Itt kell gondolni akár az orál akár az anál szexre is.

A fiatalok, azaz Deni és Anti mai napig együtt vannak. Kati is már kiheverte ezt a szituációt és úgy tűnik, hogy új fiú van a láthatáron neki. (Ez még egyáltalán nem biztos.)

A történet a valóságban megtörtént! De a leírtaknál az unokahúgom és a fiú nevét valamint a nagynénémék nevét megváltoztattam. (Unokaöcsém nevét azért nem változtattam meg, mert Ő kért meg, hogy írjam meg a történetét.)

megjegyzés: Az unokaöcsém, az öcsém és én is úgy vélekedünk erről, hogy senki se halasszon el egy lehetőséget sem a boldogsághoz vezető úton. De senkinek sem kívánjuk, hogy hasonló helyzetbe kerüljön azaz, hogy a testvére vagy unokatestvére pasija vagy csaja tetsszen meg Neki is.