Az első dugás

Egy 17 éves vidéki srác vagyok, kb 187 cm magas, barna hajú, kék szemű, sportos alkatú. Mindig éreztem azt, hogy valami nem okés velem, meg bámultam a jobbnál jobb fiúk fenekét, a nemiszerveikre gondoltam és ezért mindig össze folyt a nyál a számban. Nagyon kívántam azt, hogy végre foghassak a kezemben egy merevedő faszt és szájjal kényeztessem, de ez még nem fordult elő addig a napig amikor is megláttam őt. A fiú új volt, az iskolában senki nem ismerte, senki nem látta eddig. Kiderült, hogy osztálytársak leszünk, ennek a hírnek nagyon megörültem, tudtam hogyha nem is fogom leszopni, legalább a közelében leszek.

Amikor megérkezett, mindegyik osztálytársam elhallgatott, aztán a lányok elkezdték mondogatni maguk között, hogy milyen jól néz ki. Bemutatkozott nekünk. Elmesélte, hogy Norbertnek hívják, de mindenki csak Norbinak hívja, azért költöztek a környékre, mert elváltak a szülei és ő most az anyjával él.

Rólam azt kell tudni, hogy Tamásnak hívnak és akkor amikor épp megérkezett Norbi, egyedül ültem, ezért csak nálam maradt üres hely, Norbi pedig kénytelen volt a padtársam lenni. Teltek a napok, a hetek, a hónapok és Norbival egyre jobb barátok lettünk, mindent megbeszélnünk egymással, minden kis titkot elmondtuk egymásnak, csak én nem voltam hozzá teljesen őszinte, hiszen nem mondtam meg neki, hogy én igazából nem csak a barátot látom benne, hanem szerelmes lettem bele. Amikor a téli szünet volt, meghívott magához Xbox-ozni, nagyon örültem neki, hogy ismét találkoztatok vele. Amikor megérkeztem, láttam, hogy egyedül van. Bementem hozzá, megkínált Colaval, majd leültünk az ágyra és elkezdtünk játszani. Egy kis idő múlva mondta, hogy neki ki kell menjen egész a mosdóba és így is tett. Én is fogtam magam és utána mentem, olyan szerencsém volt, hogy nem zárta be teljesen az ajtót, így volt egy kis rés, ahol beláttam. Így is tettem, amikor is megláttam szép vastag, szőrtelen farkát. Magamhoz nyúltam, éreztem, hogy a farkam 2x dagadt. Amikor láttam, hogy végez, gyorsan visszafutottam és leültem az ágyra mintha semmi sem történt volna. Megjött Norbi, elkezdtem viccelődni:
-Na mi van, beleestél a WC-be?-mondtam viccelődve.
-Inkább mond meg te, hogy mit csináltam!-felelte Norbi.
-Hebegtem, habogtam…miről beszélsz?! Honnan tudjam, hogy te mit csináltál annyit a mosdóba.-feleltem rá meglepődve.
– Ne állíts be hülyének Tamás, láttalak, hogy ott voltál az ajtó mögött és néztél.-mondta nyugodtan
-Be kell valljak neked valamit Norbi, de lehet hogy ezzel tönkreteszem a barátságunkat, de nem bírom már többet magamba tartani. Szóval amióta meg láttalak, akkor tudtam hogy tetszel nekem, és meg akarlak téged kapni, amikor megismertelek, kezdtem beléd szeretni és én most azt érzem hogy szeretlek Norbi.
Norbi nagy szemekkel bámult rám, és megszólalt:
-Nagyon örülök, hogy ezt elmondtad, de én is mondok neked valamit, én is pont így érzek.-mondta, és oda hajolt hozzám és megcsókolt.
Úgy éreztem mintha a mennyországban lennék, nem akartam elhinni, hogy ez megtörténik velem, 10 percen át csak csókolóztunk, amikor Norbi elkezdett vetkőztetni. Gyengéden puszilgatta nyakamat, hasamat, és kényeztette a bimbómat, amit nagyon élveztem, és meg is lett a hatása, el élveztem a nadrágomba, szűz létemre ez nem volt ciki, de akkor nagyon annak éreztem, de Norbi megnyugtatott és folytatta tovább. Ki bontotta a nadrágomat, majd lehúzta a bugyimat, meglátta a kb 16 cm hosszú farkamat, egyből megfogta, és bekapta a friss gecis farkamat, és tisztára nyalta. Éreztem, hogy ezt nem most csinálja először, mert nagyon profin csinálta, úgyhogy azt gondoltam, hogy a régi sulijában biztos, hogy már csinálta. Mikor kb vagy 5-10 percig szopta a farkam, felállt, lehúzta a nadrágját, majd a farkát a számba rakta. Az ő farka nagyobb volt mint az enyém, kb 17-18 cm lehetett. Elkezdtem szopni, ahogy csak tudtam, amit a pornó filmekben láttam, szűz létemre csak onnan tudtam inspirálódni, amikor én is szoptam már egy jó ideje, felállított és megcsókolt. Mondta nekem, hogy nagyon jól csinálom, és hogy megszeretne baszni engem, de csak ha engedem. És én belementem, teljesen meztelenek voltunk, mondta nekem, hogy álljak négykézlábra, így is tettem. Éreztem, hogy valami nedves a seggemnél, elkezdte kinyalni a seggem, ami nagyon jól esett, mondtam neki, hogy sose hagyja abba. Nagyon élveztem, a farkambol csak folyt kifele az előváladék. Kényeztette a lyukamat, először csak az egyik ujját dugta fel, amikor látta már, hogy az könnyebben megy, akkor következett a másik újja. És ez így ment addig ameddig úgy nem érezte, hogy eléggé kitágultam. Éreztem, hogy a farkát teszi oda a lyukamhoz, és mielőtt meg be dugta volna megnyugtatott.
-Óvatos leszek, vigyázok rád!
Ezután szép lassan be dugta, az elején nagyon fájt, csepegett a könnyem, de utána egy olyan jó érzés jött rám, hogy nem akartam abbahagyni sose, mind mondtam neki “ Erősebben, erősebben” és ő hallgatott rám, mindent úgy csinált ahogy én szerettem volna. Amikor a vége felé közeledtünk, kihúzta belőlem merev farkát, majd a számba nyomta, mondta hogy szopjam, és én úgy is tettem. Mikor éreztem hogy a teste megfeszül, légzése gyorsabb lett, meg intenzívebben szoptam, a számba élvezett, ahogy spriccelt ki a meleg geci, én úgy nyeltem le minden egyes cseppig, ezzel is meg akartam köszönni neki ezt a remek estét. Amikor ő elment a számba, elkezdtem én is verni a farkam, és a hasamra élveztem. Elmentünk mind a ketten zuhanyozni, utána felöltöztünk, és megbeszéltük, hogy ezt még folytatni kell. Ez így is történt, megannyi szépséget okozott nekem Norbi, amit sose fogok elfelejteni.