Az elromlott kocsi

Sziasztok én egy egyszerű 17 éves srác voltam! Egyik nap elmentem az unokatestvéremhez egy hétig nyaralni! Vettek egy új kocsit amit kiprobálhattam. Mentünk a mezőn ahol nem lát a rendőr stb. és elmentem egy fa alatt ahol sok kis apró kő volt! Majd haza értünk! Amint kiszálltunk megtekintettük hogy az egész motorház tetőn lepattogzott a festék mert a kis kövek felverődtek és kb. 50.000 forintos kár keletkezett! Tudni illik hogy nem élünk túl jól és nincs pénzünk ilyenre!Majd mondtam:
Bocsi nem szándékos volt remélem nem baj:(!
Feltelte:
Rendben elhiszem de valahogy csak kell törleszteni ezt!
Mondtam:
Hogy???
Felelte:
Nem tudom de és tudok arról hogy nem bírnátok kifizetni mivel szarul álltok anyagilag.. tudod mit elmegyek sz*rok egyett és kitalálom!
Mondtam:
Rendben!
Majd bementünk a házba ő elvonult a WC-re én meg szépen leültem a fotelbe bekapcsoltam a tv-t és gondolkodtam hogy most mi lesz! Azt tudni kell hogy egyedül él és 21 éves és senki se zavarja csak néha szülei meglátogatják! Szokás szerint telefonozni akart a wc-n de most nem volt nála a mobil majd szólt:
Figyi hozd már be a WC-be a telefonomat kéne nagyon!
Nem voltunk szégyenlősek kis korunk óta többször láttuk egymást csupaszon! Bevittem a telefon a WC-be és odaadtam neki!
Majd mondtam: nem is zavarok megyek majd jössz!
Hirtelen rávágta: Várj…!
mondom: Mire kéne várnom itt??!
Felelte maradj itt és ülj le velem szembe beszéljük meg ezt a kocsis incidenst, mert valamit ki kéne találni…
Mondtam: Nem ez a legjobb hely rá de mit bánom nem vagyunk szégyenlősek!
Leültem szépen.. Elkezdünk beszélni és hirtelen ezt mondta nekem:
Figyelj szopj le és nem mondom el anyádnak hogy kárt tettél a kocsiba és balhé se lesz így mind a ketten jól járunk én is te is!
Mondtam te hülye vagy b@zdmeg?!?
Felelte : Ha nem akkor szépen felhívom anyádat és elmondom neki.
Belementem nem tehettem mást.. Bele kellett mennem minden kis játékába! Ült a WC-én és felállítottam a farkat ami szépen gondozott nagy és már világított olyan fehér , majd addig szoptam meddig nem nyomta g€civel tele a számat egész finom volt és megtetszett a dolog egy picit, neki is tetszett mivel egész jól csináltam! Lenyeltem! Felelte: Igaz nem is olyan rossz! Mondtam: Valóban nem olyan rossz!Majd esteledett mindketten egy szál farokba másztunk be az ágyba és megint mondta hogy szopjam le…!
Bebújtam a takaró alá széttette a lábait, mint egy kiskirály. Elkezdtem nyalni a nagy farkat föl le ,majd elkezdtem izomból szopni szépen megint lenyeltem a teli száj ondót! Finom volt megint! :$
Másnap a kanapén kellett leszopni majd a mosógép mellett később a kocsiba.. 3.-ik napnál jártunk a kurvája lettem nagyon tetszett a dolog már, mert hozzá szoktam és már élveztem csinálni! Levetkőztem csupaszra és felhúztam női kockás lyukas harisnyát ami a combom feléig ért fel e-mellé egy tangát és egy melltartót! Élveztem a dolgot már nem csak akkor szoptam amikor ő akarta, hanem akkor is amikor én szerettem volna mintha kötelező lenne mindennap térdeltem és kiszoptam belőle az utolsó csepp ondót is! :3 :$ Majd megkértem figyu, ha már a szám nem szűz dugd meg a popsikámat is édesem<3 :$ Majd este lett és én még mindig ilyen női cuccokba voltam bebújtam az ágyba kezdett elaludni és én elkezdtem szopni a farkát! Felébredt és mondta te kurva tényleg azt akarod hogy megdugjam a segged? Belenéztem csillogó szemmel a szemébe és mint a kidobott kiskutya elé térdeltem és bólogattam! :$ Na jó szólt! feldobott az ágyra háttal! Majd lehúzta a tangát rólam a harisnyás lábujjaimat elkezdte szopni! Majd elkezdte verni később addig szopni a farkam meddig elélveztem a szájába lenyelte majd megsmárolt! Mondta most ellazultál és megduglak! Kinyalta OLYAN szinten a seggem hogy tocsogott a nyáltól!Majd bedugta a popsimba a nagy faszát :$ amiről megint folyt le a sok nyál! Bedugta! Hatalmasat nyögtem ÁHHHH :$:3 Nagyon fájt de jól esett majd addig dugta a seggem meddig el nem élvezett! Kinyalta belőlem a sok ondót és lesmárolt fini volt!! 😀 Majd a napokba csak tangába harisnyába és melltartóba jártam megdugott és szopatott mindenhol wc-be autóba autónak a motorháztetején rakott seggbe keményen erkélyen udvaron stb.. mire eljött a búcsú igazi hímkurva lett belőlem! az öklöm belefért a popómba :$ azóta 59 fiú dugott meg :$ <3 Jó dolog biszexnek lenni :$