A vállalkozó szolgája

– Hova, hova?
– A szobába, miért? – kérdezte meglepődve Tamás.
– A szoba az rendben van, de innen az előszobából csak pucéran mehetsz be a lakásba.
– Itt vetkőzzek le? És te?
– Én nem vetkőzőm, te vagy a csicska. Igen, itt vetkőzz le pucérra, vagy húzz el. Dönts, vagy fél perc múlva lógatod a csupasz faszad itt előttem, vagy ajtó arra. – Tamás bizonytalanul nézelődött.
– Nos? – kérdezte Péter, miközben az ajtófélfának dőlt, karba tett kézzel.
Tamás elkezdett vetkőzni, ha nem is fél perc múlva de nem sokára valóban meztelenül állt sz előszobába, kezeivel eltakarva nemi szervét, más néven a farkát.
– Mit takargatod a faszad, karokat tarkóhoz és indulás a szobába. Középen állj meg.
Tamás engedelmeskedett, és bement. Élvezte a kiszolgáltatott helyzetet. Teljesen pucéran, kiszolgáltatva egy jóképű, fiatal kan kénye-kedvének. Élvezte a helyzetet, ő aki épp elmúlt ötven három éves, egyik legnagyobb építőipari cég első vezetője. Ott a rettegett főnök, itt egy senki, egy pucér test amivel bármit lehet tenni. Egy elég jól karbantartott test. Tamás rendszeresen jár futni és edzőterembe is. Őszülő, szakállas, szőrös mellű és lábú férfi, szép méretű körülmetélt farokkal, mutatós herezacskóval. Péterrel most találkozott először. Eddig egy másik férfihoz, Zsolthoz járt, kikapcsolódni, nevezzük így az együttléteket. Ő hosszabb időre külföldre költözött ezért ajánlotta be Péterhez.
– Zsolt azt mondta, jó szolgája voltál. – Péter bejött, egy széket vett és Tamás elé ült.

– Állj mély terpeszbe, és meg ne lássam, hogy keményeik a farkad mert ráverek. Majd ha engedem, akkor élvezkedsz.
– Értettem uram – mondta Tamás miközben terpeszbe állt, zacskója, fasza szabadon lógott lábai között.
– Nos igazgató úr. Most az én köcsögöm vagy. Tegnap láttalak a híradóba nyilatkozni. most itt állsz pucéran, szétterpesztett lábakkal. Én bármit tehetek veled, bármit megfoghatók rajtad, bárhova benyúlhatok. – Péter felhúzta lábait és törökülésbe helyezkedett, kezeit feje felett átkulcsolta és nézte Tamást, akire rásütött a nap az ablakon keresztül.
Ott állt előtte az a férfi akinek nem volt ideje találkozni vele és úgy utasította el a felvételét a cége sajtosztályára. Igen, Péter jelentkezett egy állásra amit nem kapott meg Tamás cégénél. És Tamás volt aki kimondta a nemet. Ezért is a kéjes mosoly Péter arcán, hisz erről a helyzetről csak ő tud, az aki előtte áll az nem. Nézi a férfit, akitől sokan tartanak, erőszakos, törtető viselkedése miatt. Csak az van amit ő akar más nem számít. Igaz a cége az elmúlt tizenöt év alatt az ő vezetése alatt lett meghatározó nagy vállalat. Ez az őszülő pucér férfi vezetése alatt. Valóban jó pasi, állapítja meg gondoltaiba Péter, teste korához képest szép arányú, szálkás. Szőrös mell és has, erősen szőrös lábak rövidre vágott szőr a fasza körül, szőrtelenre borotvált herezacskók. Ezt látja innen, de amikor bejött hátulról látta a szőrös feneket, és a gerinc mentén a hátközépig felfutó szőr csóvát. Ja és a feje. Jól vágott erősen őszes haj, rövid szakáll. Igazán kellemes délelőtt előtt áll, gondolta Péter.
Eközben Tamás átengedte magát a helyzetnek. Szertett más férfi vagy ha úgy adódott más férfiak játékszere lenni. Nincs határ, mind alázható csicska sokmindenit megenged. Minden testrésze használható, jöhetnek az SM játékok, a tágítás is. Nagyon élvezi ha egyszerűen elverik. Kéjes élvezettel tölti el ha pofozzák, amikor box zsáknak használják, ütik, verik, rugdossák. Csak arra kell vigyázni, hogy ami az öltönyből kilátszik, ott ne legyen sérülés. Máshol nem gond, hisz egyedül él, otthon nem látják, ha van ütésnyom. Most itt áll a besütő nap fényébe, a nyitott ablakokon befúj a szél, ami testét simogatja a a lába között is érzi szellőt, miközben azon gondolkodik hogy az előtte ülő férfi mit fog vele tenni. Szombat délelőtt van, Tamás reggel volt futni, épp annyi ideje volt, hogy lezuhanyozzon és jött is ide. Pétert nem ismerte, ez volt, hogy először találkoztak. Az utcán váltottak pár szót, majd feljöttek. Igaz, hogy Péter ruha van, hosszú ujjú ing, hosszú nadrág, de jól látszik kidolgozott alakja. És fiatalabb mint Tamás, talán harminc év körüli lehet. És nézi üt, fura mosollyal, méregeti tekintetével. Egy erősebb szél fuvallat csapja meg Tamást aki megborzong ettől. Mindketten élvezték a helyzetet. Tamás a teljes kiszolgáltatottságot, Péter vajon mit? Kis is ő?
Kicsit ugorjunk vissza az időbe. Nem sokat, úgy bő hat évet. Péter egyetemre jár, több crossfit versenyt megnyert, a társaság középpontja volt, rajongtak érte a hölgyek. Ez utóbbi Péternek hiúságát legyezgette, örömöt azonban máshol talált, mint a lányoknál.
Az edzőterem volt az ő második…vagy akár az első otthona. Most az itt történtekről lesz szó. Egyetem, tanulás, kollégium, majd késő este ment edzeni éjfélig vagy még utána. Mindennap magkapta az edzési tervet azt lelkiismeretesen megcsinálta, az edzőjével hétvégeken szokott találkozni, együtt dolgozni. Hét közben voltak a csapatjából egy páran akik este jártak le edzeni, de éjszakára alig maradt ott valaki.
Egyik alkalommal, zuhanyozás közben, Péter, érezte, hogy könnyíteni kéne, ki kellene verni a farkát. Körülnézett, senki, így nekiállt a „munkának”. Közben felnézett és látta, hogy akkor lép be Fecó, az egyik edző társa. Egymás szemébe néztek. Peti hirtelen abba hagyta, de farka állt mint a cövek. Fecó leengedte dereka köré tekert a törülközőjét, az ő farka is kemény volt. Belépett a szembelévő zuhanykabinba és ő is elkezd megdolgozni a farkát. Egymást nézve könnyítettek magukon, majd ki-ki befejezte a zuhanyozást. Aztán Péter végzett, kiment és míg öltözött a Fecó is kijött.
– Figyelj Peti, nekem jól esett az előbbi, neked mi a véleményed?
– Így még nem láttalak, az tény – vigyorgott Péter – jól esett.
– Jól értem, hogy neked is fasz tetszik?
– Igen jól érted.
– Épületes beszélgetés – nevetett Fecó – ha a fasz tetszik és esetleg én is, mit szólsz a szopáshoz, vagy talán baszás is szóba jöhet?
– Ha már így kérdezed és ha neked is bejön az én faszam az én szőrös seggem és az én szám akkor benne vagyok. Igaz most még kint de benned lennék.
Ha már mindketten meztelenek volta megnézték, megtapizták egymást.
– Holnap van kedved, hogy megbasszuk egymást? Ha igen a hátsó szaunába bemehetünk, ilyenkor senki nincs ott, délutántól nem is fűtik.
És így lett. Ezután hetente többször is elvonultak a szaunába, ahol játszottak egymással. Máshol nem találkoztak, mindketten tanultak, dolgoztak is itt-ott, szabadidejük majd, hogy csak itt volt. Több mint három hónap eltelt attól a bizonyos farok kiveréses eset óta. Éjfél is elmúlt, Peti hanyatt fekve, felhúzott lábakkal, Fecó ezerrel tolta hátulról. És megint egy nem várt esemény történt. A szaunába belépett Péter edzője, Péter (más néven a nagy Péter)
– Ó…maradjatok csak…a kulcs csomómat keresem – belépett, az ajtó becsukódott.
– Most mégsem keresem, inkább nézlek benneteket – a másik padra leült.
– Így nem láttalak még. Na, toljad Fecó, ne állj meg. tágítsad csak Peti seggét. Mit ne mondjak, megkívántalak benneteket, beszállók. De tudjátok mit, szedekelőzzetek, van egy még ennél is nyugisabb hely. Jöhettek így pucéran is, itt van közel. A szauna mellet jobbra a folyosón mentek pár lépést és az edző Péter kinyitott egy ajtót, mutatta menjenek be.
– Ezt az ajtót legalább be lehet zárni – egy kisebb edző helyiség volt, gumi szőnyeg, kertek, eszközök. Ahogy beléptünk Péter is kilépet a ruháiból.
– Na térdre mindketten, felszoptok, majd mindkettőtöket megbaszlak aztán együtt tsiztára szopjátok a faszam.
Ekkor egy másik fejezet kezdődött. Itt kezdődőtt hármuk barátság extrákkal . Hol édes kettesben, hol édes többesbe, lent vagy fent vagy épp középen. És a csapat bővült. Gondolom nehezen hihetőnek hangzik mégis valós történet. Nem a csak a szex miatt voltak együtt, hanem az edzés, a fejlődés a verseny megnyerése volt a cél. de…az a de megint…de a hormonok műkődnek,