A focicsapat kapitánya átment rajtam

Matt már nagyon várta, hogy hazaérjen az iskolából. Szeretett volna minél előbb készülődni, átöltözni, fésülködni.
A 17 éves fiúnak aznap délután ugyanis programja volt: kémiát kellett tanulnia. Ez önmagában még nem adott volna okot ilyen szintű
lelkesedésre. Matt kimondottan rossz volt ebből a tantárgyból, és ha nem kapja össze magát, az év végén meg is bukhat belőle, így különtanárra volt szüksége
a záróvizsgák előtt. A fiú ugyan önmagában a ráadás-tanórákért sem volt oda, de volt egy tényező, ami miatt mégis várta ezt az alkalmat: a tanár személye.
Pontosabban nem is tanárról beszélünk, csupán egy végzős srácról, aki a kémiából elért eredményeiért már meg is kapta az egyik legkomolyabb ösztöndíjat, melyet majd egyetemi tanulmányaira használhat fel, mellesleg az iskola focicsapatának kapitánya is. És nem utolsó sorban: meleg. Legalábbis állítólag.

A szintén meleg Mattnek volt egy jó barátnője, Jane, akivel mindent megosztott, a lány a kezdetektől fogva tisztában volt a fiú irányultságával, sokszor együtt
beszélték ki a srácokat. Jane azok közé tartozott, akik mindig jól informáltak voltak az iskolában terjedő pletykák terén. Amikor Matt már nagyon közel került ahhoz,
hogy megbukjon kémiából, Jane állt elő egy javaslattal, amint együtt sétáltak hazafelé Matt-tel:
– Összehozok neked egy magánórát James Smith-szel.
– Hogy? Mióta tart James magánórákat?
– Nem szokott tartani, de neked fog.
– Nem igazán értem, miről beszélsz. Nem is ismerjük egymást, soha nem beszéltünk.
– De tetszik neked, nem?
– Nem egészen értem, hogy ez hogy jön ide. A srác nyilván hetero.
– Ilyen biztos vagy benne?
– Ne szórakozz már! Ő a focicsapat kapitánya, egyébként is tök intelligens, bármelyik lányt megkaphatná!
– Így van, pontosan. És hány barátnője volt eddig James-nek?
– Hát… ha belegondolok, egy sem, már amennyire tudom. De ez akkor sem jelent semmit. Nyilván nem akar hosszú távú kapcsolatot, biztos minden héten más csajt visz fel magához…
– Igen, vitt már fel magához csajokat. Például az egyik barátnőmet, Sherylt.
– Na és? Gratulálok a barátnődnek…
– Nem, várj! Tudod, hogy mit mesélt nekem arról az estéről? Felmentek James-hez, vacsoráztak, filmet néztek. És amikor vége lett a filmnek, tudod, mi történt?
– Gondolom, hogy meglátogatták a hálószobát…
– És itt jön a lényeg. Semmi ilyen nem történt. Egy csók se, egy ölelés se, semmi.
– Tényleg? Na tudod, ki hiszi ezt el…
– Figyelj, Sheryl eléggé feldúlt volt, amikor elmesélte ezt nekem telefonon, őszintének tűnt a hangja. Amikor vége lett a filmnek, a srác megköszönte neki, hogy eljött, kikísérte az ajtóhoz, és hívott neki egy taxit.
– Talán csak nem akart rámenős lenni, biztos félt, ha túl hamar kezdeményez, sose kapja meg Sherylt egy menetre.
– Ismerem Sherylt, eléggé… nyitott lány. Mesélte is, hogy amíg a filmet nézték, végig próbált kontaktust kialakítani, odabújt James-hez, cirógatta a mellkasát… egy hetero srácnak, aki nem teljesen hülye, leesik, hogy ez mit jelent. Márpedig James egyáltalán nem hülye.
– Ez még akkor sem bizonyít semmit… különben is, ha meg meleg, minek vinne fel magához csajt egyáltalán?
– Szerinted a focicsapat kapitányaként, ahol a csapattársai hetente cserélik a csajokat, megtehetné, hogy nem csajozik? Bevallhatná, hogy meleg?
– Ez még mindig csak konspiráció… különben is, ha igaz is lenne, most is milyen könnyen lebukott, szerinted nem gondol bele ebbe? Te mondtad, nem éppen egy hülye srác.
– Hülyének nem hülye, de elég jószívű, és talán túlságosan is megbízik másokban. Amikor elköszönt Sheryltől, kérte is tőle, hogy ne nagyon részletezze senkinek, hogy mi történt és mi nem történt az este folyamán. Csak hát Sheryl eléggé kiakadt, és szinte rögtön felhívott engem, hogy panaszkodjon…
– Jó, tegyük fel hogy hiszek neked – pedig nem. De tegyük fel. Mégis hogy kapcsolódik ez össze az én magánórámmal?
– Matt… rólad azért nem olyan nagy titok, hogy a fiúkat szereted. A kapcsolataimmal pedig össze tudok hozni egy randit közted és James között. Neki tökéletes álca lenne egy kémia-korrepetálás.
– Mi? A kapcsolataiddal? Meg amúgy is, nem is ismer engem…
– Igen. Tudod, hogy jó vagyok ebben… többek között ezért jó diákönkormányzati vezetőnek lenni… megoldom, hidd el, hisz ismersz. És meg vagyok róla győződve, hogy tudja, ki vagy…
– Elég szkeptikus vagyok, de ha sikerül neked… nos, akkor jövök eggyel.
– Csak ne aggódj, minden menni fog.
– Az sem biztos, hogy tetszem neki. Lehet, hogy a hozzá hasonló sportos srácokat kedveli. Vagy a kémiazseniket…
– Meglátjuk.

Jane elköszönt Matt-től, és ezek után két napig nem is találkoztak, mert hétvége volt. Matt a következő hét elejére szinte el is felejtette a dolgot, nem vette komolyan,
amit Jane mondott neki. Persze éjszaka fantáziált arról, hogy mi lenne, ha mégis sikerülne a dolog, de végül mindig csak nevetett a dolgon.
Mattnek ugyan volt már barátja, de addig a bizonyos dologik még nem jutottak el, és a fiú szerint túl szép lett volna, ha egy James-hez hasonló srác lenne neki az első ilyen téren. Mindenesetre kémiát ezen a hétvégén sem tanult, semmi kedve nem volt hozzá.

amikor legközelebb iskolába ment, épp a suliszekrényéből vette ki az egyik tankönyvét, amikor Jane elsétált mellette, és a fülébe súgta:
– Holnap este 8 óra. Nála.
Miközben ezt a fülébe súgta, egy papírfecnit is a fiú kezébe adott, melyen egy cím állt.
James először fel sem fogta, mi történik, aztán pár másodperc múlva megértette, miről van szó.
Ettől kezdve egész nap James-t kereste az iskolában, szeretett volna a szemébe nézni, de természetesen nem sikerült őt megtalálni. Matt elképesztően izgult.
Az idő persze – ahogy az ilyenkor megszokott – vészesen lassan telt, de végül elérkezett az idő.

Matt vékony, fehér bőrű fiú volt, majdnem vállig érő, gesztenyebarna göndör hajjal, és ugyanilyen barna szemekkel. Jó hosszan készülődött a fürdőben, mindig igényes volt magára.
Mielőtt elindult, pénzt is vett magához, mert arra a helyzetre is gondolt, ha az egész dolog egy félreértés, és James csak pénzért szeretne tanítani, bár Matt azzal a
gondolattal nyugtatta magát, hogy leendő tanárának amúgy sem rossz az anyagi helyzete, gazdag szüleire és az elnyert ösztöndíjára való tekintettel.

A cím nem vezetett messzire, ugyanabba a kertvárosi részbe mutatott, ahol Matt is lakott. Hatalmas gombóccal a torkában nyomta meg a csengőt.
Nem kellett sokat várnia, James ajtót nyitott. Egyszerű öltözéke volt, feszes fehér pólója alatt kirajzolódott az izmos mellkasa, rövid fekete haja volt, zöld szemekkel.
– Szia, már vártalak, gyere be! – mondta kedvesen, és kezét nyújtotta Matt felé, aki félénken megszorította azt, majd bement.
– szüleid nincsenek itt? – kérdezte kissé megilletődve Matt.
– A szüleim nem itt laknak, ez az én házam – vetette oda félvállról James.
– Ó, értem… – Matt megpróbált értelmes arckifejezést magára erőltetni, de elvörösödött az utólag butának bizonyuló kérdése miatt.
James a nappaliba vezette a fiút, ahol az asztalon kémiakönyvek, tollak, ceruzák, számológép volt kikészítve, illetve néhány műanyag forma, mely Matt hiányos kémiaismereteire alapozva a molekulák szemléltetésére lehetett alkalmas.
– Nos…kezdhetünk? – kérdezte James – Vagy meginnál esetleg egy pohár vizet előtte?
– Nem, köszi, nyugodtan kezdhetünk.

A következő két óra megállás nélküli tanulásból állt. James a tőle tehető legjobb módon, mindent leegyszerűsítve, már-már dedós stílusban magyarázott Mattnek, aki bár ezeket a magyarázatokat sem fogta fel teljesen, kétségtelenül sok dolog megvilágosodott számára. A tanulás vége előtt negyed órával James megkérte Mattet, hogy várjon pár percet, el kell intéznie valamit, majd átsietett egy másik helyiségbe – Matt a konyhát sejtette abban az irányban. James pár perc múlva visszatért, és egy összefoglaló magyarázatot adott elő az addig elmondottakból.

– Azt hiszem, ez talán elég lesz neked a következő dolgozatra, és akkor elmehetsz vizsgázni… remélem, érthetően magyaráztam.
– Igen, és nagyon szépen köszönöm!
Ezek után kínos csend állt be, James csak nézett maga elé. Matt nem értette, mi történik, aztán eszébe jutott, hogy James talán csak a pénzt várja, csak nem tudja, hogyan kérhetné el illedelmesen, ezért elővette a tárcáját.
– Parancsolj, mennyi is lesz pontosan?
– Mi…? Te mit csinálsz?
– Hát… fizetek!
– De miért? Én nem azért… nem pénzért… úgy értem… tedd azt el… öhm, figyu… nem volna kedved maradni vacsorára?
– Vacsorára?
– Hát, igen… összedobtam valamit, nem túl bonyolult dolog, szóval ha van kedved… persze azt is megértem, ha mennél, késő van már.
– Izé… nem, dehogy, köszönöm a meghívást, szívesen maradok!
James nagyot sóhajtott, szemmel láthatóan nagy megkönnyebbülés érte.
– Akkor erre tessék… mutatott abba az irányba, amerre korábban is kiment.
Matt jól sejtette, a konyhába jutottak. A fiú meglepetésére az asztalon kész ételek voltak kikészítve, melyek még gőzölögtek, frissnek látszottak. A két srác leült az asztalhoz, jó étvágyat kívántak egymásnak, és elkezdtek enni. Kimondottan finom ételek kerültek az asztalra, mint kiderült, James maga csinálta ezeket, és akkor tálalt, amikor kiment a korrepetálás közben, addig főttek-sültek az ennivalók. Mikor végeztek, vörösborral öblítették le az elfogyasztott finomságokat.

Mikor ezzel is végeztek, megint eluralkodott rajtuk a tanácstalanság, bár mindketten jókedvűek voltak – hála a bornak. Amikor azonban a csend kezdett kínossá válni, Matt megszólalt.
– Nos… köszönöm a finom vacsorát… akkor menjek?
– Menni szeretnél?
– Nem, mármint… nem akarlak tovább zavarni, biztos szeretnéd kipihenni magad.
James nem szólt semmit, csak ült az asztalnál.
– Nos, akkor én megyek… – mondta Matt, és elindult az előszoba felé, hogy felvegye a cipőjét. James azonban utána szaladt.
– Ne, várj még, szeretnék még neked mutatni valamit… segít a kémiában, gyere fel a szobámba, ott meg tudom mutatni.
Mattnek nem kellett kétszer mondani, felment az emeletre.

James szobája jól mutatta a fiú érdeklődési körét: vegyesen voltak megtalálhatók a falon focisták poszterei, kupák, valamint a különböző kémiai versenyekről származó oklevelek. Középen egy széles franciaágy volt található.

– Arra lesz, ott a sarokban… – mondta James, és előre engedte Mattet. Ahogy a fiatalabb fiú elkezdett előre sétálni a szobába, érezte, hogy James hátulról átkarolja izmos karjaival, és magához húzza. Ahogy Matt feneke James-hez ért, a vendég érezte, hogy újdonsült tanára nem közömbös az irányába. James megfogta a fiú két vállát, szembefordította magával, és megcsókolta. Matt viszonozta a csókot, és szorosan James-hez bújt, aki közben simogatta a hátát, majd finoman megfarkolta a fiú feszes fenekét. Egy ideig még így csókolóztak, majd James elkezdte levetkőztetni Mattet, csak a fiú alsógatyáját nem húzta még le. Az ágyra döntötte vendégét, ismét megcsókolta, majd finoman a nyakát harapta meg, hogy aztán végigcsókolja partnere hasát. Egy ideig elidőzött így, majd az alsógatyát is lehúzta Mattről, akinek pénisze már felfelé ágaskodott. Ekkor Matt már nem bírt magával, és lerántotta a pólót James-ről, aki erre készségesen nadrágját is levette. Most úgy helyezkedtek, hogy James feküdt hanyatt, és Matt volt az, aki a hasát, mellkasát csókolgatta, kezével is sokszor végigsimított az izmos domborulatokon, majd elindult lefelé, és ő is levette partneréről annak utolsó ruhadarabját. James férfiassága hosszban és vastagságban is jelentősebb volt Matténél, ez utóbbinak ez kimondottan tetszett. Az orális kényeztetésben már volt gyakorlata, így lelkesen vette szájába partnere legféltettebb kincsét, aki ezt hálás nyögésekkel nyugtázta. Matt keze az egyre keményebbé váló pénisz tövén mozgott fel és le, míg a duzzadó makkot ajkai közé szorította, nyelvével játszott rajta. Egy ideig ezt a technikát alkalmazta, majd egyre mélyebben kapta be James farkát, aki egyre hevesebben lélegzett. Amikor már nagyon szaporán vette a levegőt, ellökte Matt fejét, aki kérdőn nézett rá, de James megmagyarázta.
– Matt, ha ezt ilyen jól csinálod, azonnal elmegyek… még rendesen a magamévá akarlak tenni… gyere ide…
Ismét Matt feküdt hanyatt, és most az ő péniszét vette a szájába a másik fiú, de ő nem csak ennyit tett. Ujjait benyálazta, és finoman simogatni kezdte Matt heréit, majd a here és a fenék közötti részt masszírozta, miközben tovább szopta partnere farkát, végül az ánuszát kezdte el cirógatni. Matt számára ez új élmény volt, de a kellemes orális kényeztetéssel összekapcsolva pozitívan gondolkozott a dologról. James még egy ideig csak kívülről kényeztette a fiú ánuszrózsáját, aztán finoman felcsúsztatta mutatóujját Mattnek, amit ő hálás nyögéssel vett tudomásul. James ujjbegyét felfelé fordította, hogy társa prosztatáját tudja masszírozni, majd körkörösen kezdte el mozgatni, hogy minél jobban kitágítsa a fiút. Amikor már úgy érezte, hogy Matt kitágult, még egy ujját bedugta a fiú fenekébe, aki ezt már vegyes érzelmekkel fogadta, érezte, hogy ehhez nincs hozzászokva, de az orális szeretgetés még mindig kellemessé tette az élményt. Egy idő után James kihúzta az ujjait, megcsókolta Mattet, és csak annyit kérdezett:
– Hogy szeretnéd?
– Szemből, hogy lássam az arcod… hogy megcsókolhassalak közben…- hangzott el a válasz.
James az ágy melletti tubust vette a kezébe, amiben síkosító volt, és bebalzsamozta vele férfiasságát, valamint Matt fenekére is kent kicsit belőle. Ezek után a vállára vette a fiú lábait, és péniszét Matt fenekének bejáratához igazította. Megcsókolta a fiút, majd finoman elkezdett beléhatolni. Matt ezt eleinte jól fogadta, de arcán látszott, hogy túlságosan intenzív élmény neki, és épphogy James makkja belecsúszott a fenekébe, felkiáltott, hogy ez fáj neki.
– James, ez így nem fog menni…nagyon kívánlak, de olyan nagy szerszámod van… én ehhez túl szűk vagyok…
– Értem. Akkor megpróbáljuk máshogy, úgy, hogy te irányíts. Te leszel felül.
James a hátára feküdt, és magára húzta Mattet. Egy ideig csókolóztak, majd Matt felhúzta a térdeit nagyjából James csípőjének magasságába, hogy fel tudjon ülni. Kezével az ánuszához igazította James kőkemény, a síkosító miatt fényesen csillogó farkát. A fiatalabb fiú nagyon lassan elkezdett leereszkedni, James finoman a vállára tette a kezét, hogy támogatólag lefelé húzza, de nem volt erőszakos. Végül Mattnek sikerült rácsúsznia James péniszére. Egy ideig nem kezdett el mozogni, próbálta megszokni az érzést. Bár egyértelmű fájdalommal járt a dolog, a tudat, hogy a neki elképesztően tetsző James méretes férfiasságát fogadja magába, nagyon izgató volt számára, így elviselte. Ismét hosszú csókban forrtak össze, majd Matt finoman elkezdett ringatózni James-en. A mozgás egyszerre tette még fájdalmasabbá, de ugyanakkor még izgatóbbá is az együttlétet Matt számára. Eleinte csak nagyon lassan, finoman csúszott fel és le társa férfiasságán, majd egyre gyorsabban és ütemesebben csinálta, a fájdalom pedig kezdett mérséklődni. Matt hangos nyögésekkel mutatta ki, hogy kezdi élvezni a szituációt, James is egyre gyorsabban kapkodta a levegőt, közben néha megcsókolták egymást, Matt kezei James izmos mellkasán nyugodtak.
Egy ideig így szeretkeztek, aztán James megjegyezte, hogy most már szeretné ő átvenni a kezdeményezést. Abba a pózba helyezkedtek, ahogy eredetileg is szerették volna csinálni, Matt háton, a lábai James vállain. A focicsapat kapitánya először szép lassan dugta be péniszét partnere fenekébe, majd majdnem egészében kihúzta, hogy aztán gyorsan, egy szenvedélyes mozdulattal lökje vissza tövig Mattbe. A fiatalabb srác erre ismét felkiáltott, a fájdalom visszatért, ugyanakkor még jobban beindult a szenvedélyesség megtapasztalása okán. Átkarolta James-t, és a fülébe suttogta:
– Parancsolj. Tied az irányítás.
James pedig nem teketóriázott, ütemesen dugni kezdte a fiút, akinél a fájdalom ismét lecsökkent valamennyire, hogy átadja helyét az élvezetnek. James néha hirtelen tempót váltott, hol lassabban, hol gyorsabban kefélte vendégét, akit a kiszámíthatatlanság nagyon felizgatott.
Egy idő után James kirántotta farkát Mattből, és határozottan utasította, hogy forduljon meg, álljon négykézláb: most hátulról akarja megdugni. Matt engedelmeskedett. James most már a behatolásnál sem finomkodott, de Matt egyébként rendkívül szűk feneke kezdett hozzászokni a dologhoz, így nem volt belőle probléma. Az izmos James és a vékony Matt esztétikus látványban forrtak össze. James nagyon heves volt, párszor rá is csapott Matt fenekére, aki azt kezdte érezi, hogy közeledik a csúcs, bár a farkához nem ér hozzá sem James, sem ő maga. Mindeközben hallani lehetett James légzésén, hogy ő sem jár már messze a beteljesüléstől. Az idősebb fiú tövig nyomta férfiasságát Mattbe, majd ezzel párhuzamosan végigsimította partnere farkát és heréit, mire az élvezni kezdett: ondója a lepedőre lövellt. James azonban még nem volt kész. Matt három elképesztő intenzitású lökést kapott még a fenekébe, az utolsónál partnere már nem húzta ki a farkát. Matt lüktetést érzett, majd átélte, ahogy a forró sperma dúsan belélövell a fenekébe, és szétáramlik benne. James ki akarta húzni a férfiasságát, de Matt ellenkezett.
– Ne, kérlek! Még maradj bennem!
James belegyezett a dologba. Matt előredőlt a hasára fekve, James vele együtt ereszkedett le, hogy ne törjön meg a testük egysége, majd oldalra fordultak, kanálpózba, így lihegték ki az együttlét fáradalmait. James Matt haját cirógatta. Mindketten nagyon elfáradtak, egy hosszú csók után így szenderültek álomba.